ροή ειδήσεων

ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ



Αναγνώστης:
Μην ξεχνάτε τι είπε ο Ηρόδοτος «Οι ελεύθεροι λαοί οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις... ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται την ελευθερία τους και την εδαφική τους ακεραιότητα» και εδώ βλέπουμε περίτρανα που το πάνε οι «εταίροι και άσπονδοι φίλοι» μας στην ΕΟΚ των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (!!!!) τάχαμου. Όπως είπε ο Δημόκριτος «Εχθρός δεν είναι μόνο αυτός που μας αδικεί αλλά και αυτός που έχει την βούληση να μας αδικήσει» και από ότι βλέπουμε από την στάση τους και από την εμμονή τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατάλυση της δημοκρατίας σε αυτόν τον τόπο, η υφαρπαγή του πλούτου και η εξαθλίωση των κατοίκων της.

Είστε μόνοι εναντίων όλων αλλά μην ξεχνάτε την ρήση του Αισχύλου «Mόνο εμείς αντίθετα με τους βάρβαρους ποτέ δεν μετράμε τον εχθρό στην μάχη». Ξεκινήσατε έναν αγώνα ενάντια στην Ευρωπαϊκή ολιγαρχία και δικτατορία που θέλει τους λαούς υπόδουλους στις ορέξεις τους. Αυτό το αποδεικνύουν τόσο οι πράξεις, όσο και τα λεγόμενά τους. Κρατάτε γερά γιατί είστε η μόνη ελπίδα που μας απομένει από τους Εφιάλτες γερμανοτσολιάδες και κωλογλύφτες πολιτικούς που ξεπούλησαν με την άφρονα και διεφθαρμένη πολιτική τους την χώρα. Πάντα μας πολεμούσαν για να μην υψώσουμε κεφάλι γιατί είμαστε ένας λαός που πάντα μεγαλουργεί. Όπως είπε ο Νίτσε «Δεν υπάρχει λαός που να έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανθρωπότητα όσο ο Ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί από τόσους πολλούς λαούς η οποίοι δεν του προσέφεραν τίποτα».

Πολεμάτε για αρχές που οι «πολιτισμένοι» βάρβαροι της Ευρωπαϊκής δικτατορίας τις έχουν γραμμένες στα παλαιά των υποδημάτων τους. Ο αρχικός τους σκοπός δεν είναι η δικαιοσύνη και ευημερία των λαών, αλλά η υποδούλωσή τους στους ισχυρούς. Όπως είπε ο Πλούταρχος «είναι η μοίρα της Ελλάδας να πολεμά για θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος»

Μην υποκύψετε στις παράλογες απαιτήσεις τους που θα καταστρέψουν και ξεπουλήσουν την χώρα. Έχετε τον λαό μαζί σας και μην κοιτάτε τις πουλημένες δημοσκοπήσεις. Κάντε δημοψήφισμα. Αν συνεχίσουν οι «άσπονδοι φίλοι μας» τις παράλογες απαιτήσεις τους για να υποδουλώσουν την χώρα δια παντός, τότε καλύτερα στην δραχμή και να πάνε να ………….. με το Ευρώ τους. Όσο για τις απειλές τους …… θυμηθείτε τι είπε ο Σωκράτης «Αι μεν βρονταί τους παίδας, αι δε απειλαί τους άφρονας καταπλήττουσι». μετφ (οι βροντές φοβίζουν τα παιδιά και οι απειλές τους ανόητους)
Και με την δραχμή πάλι θα είμαστε ωραίοι!!!!!!!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *