ροή ειδήσεων

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη



Μία νέα εξέλιξη που ίσως ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή,... Βαγγέλη Γιακουμάκη αποτελεί η παραπομπή της σε κύρια ανάκριση. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση...

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως τίποτε δεν αποκλείεται και αναμένουμε το αποτέλεσμα της ανάκρισης.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε και βρέθηκε, 37 ημέρες μετά, νεκρός σε χωράφι της περιοχής.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε ότι ο 20χρονος έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

«Τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Από τη σορό του σπουδαστή έλειπε το 15-20% του σώματος», είχε αναφέρει τότε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που είχε διενεργήσει τη νεκροψία.

Ο κ. Βουγιουκλάκης είχε σημειώσει ότι η ταυτοποίηση έγινε με DNA, γεγονός που καταδεικνύει την κατάσταση που βρίσκονταν το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, 37 ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι εγκληματολογικές εξετάσεις δεν προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια, λόγω των περιβαλλοντικών και κλιματολογικών συνθηκών. Ο ιατροδικαστής, είχε διαπιστώσει τον χρόνο θανάτου, το προθανάτιο τραύμα και ότι «τουλάχιστον από τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπήρχαν άλλες προθανάτιες κακώσεις στο σώμα».

Πηγή: Εθνος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *