ροή ειδήσεων

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ «ΝΑΙ»



Αναγνώστης:
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως θα μας συμπεριφερθούν αν η πλειοψηφία... κάτω από την πίεση των απειλών και εκβιασμών ψηφίσει ΝΑΙ??

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς από σας τους γερμανοτσολιάδες Εφιάλτες, απατεώνες και διεφθαρμένους πολιτικούς της μεταπολίτευσης που έφεραν με τις απύθμενες απάτες, λαμογιές, και ανικανότητα την χώρα σε αυτά τα χάλια ποια θα είναι η διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας ρε ρεμάλια και όχι των κομμάτων σας απέναντι στους ισχυρούς της Ευρώπης? Ποιους αλήθεια σκοπούς υποχθόνιους υπηρετείτε???

Ρεμάλια πολιτικοί, αποβιομηχανοποιήσατε συνειδητά και εντεταλμένα την χώρα και μάλιστα με επιδότηση για να γίνει το τρισάθλιο έργο σας πιο εύκολο. Με τους κομματικούς σας συνδικαλιστές φροντίσατε να διώξετε ιδιωτικές Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις εκτός Ελλάδος προβάλλοντας παράλογες απαιτήσεις και συνδιοίκηση (!!!) για να τρώτε περισσότερο και να αποδείξετε στα αμόρφωτα πρόβατα που σας ακολουθούσαν ότι «νοιάζεστε» για το πόπολο.

Ανίκανοι πολιτικοί, δανειστήκατε υπέρμετρα και υπέρογκα ποσά για να χρηματοδοτήσετε τα διεφθαρμένα σας κόμματα και την τσέπη σας. Σε κάθε απαίτηση των δικών σας κομματόσκυλων συνδικαλιστών, η απάντηση ήταν τα πρωτοφανή σε εφευρετικότητα επιδόματα από τα δανεικά. Δημιουργήσατε ένα δημόσιο τομέα τέρας διαφθοράς, τεμπελιάς και ρεμούλας για να μπορείτε να τα «τρώτε μαζί», διαφθείρατε συνειδήσεις και καταντήσατε αυτόν το υπερήφανο λαό στον πιό διεφθαρμένο της Ευρώπης.

Απατεώνες αμόρφωτοι πολιτικοί (ανάθεμα τα πανεπιστήμια και τα πτυχία σας), σκορπίσατε συνειδητά και προσχεδιασμένα από έξωθεν κέντρα συντάξεις με ανύπαρκτες εισφορές σε αγρότες, σε κατά φαντασία αντιστασιακούς, δημόσιους υπαλλήλους με 10-15 χρόνια προϋπηρεσία για να κερδίσετε ψήφους με συντάξεις που έφταναν και το 120% του μισθού τους και το ίδιο κάνατε και με το εφάπαξ και τις επικουρικές, ώστε να βουλιάξετε τη χώρα μια ώρα νωρίτερα.

Ασυνείδητοι πολιτικοί, χαρίσατε (δωροδοκήσατε) δάνεια σε ημέτερους και αγρότες για να γίνετε αρεστοί και αγαπητοί στο σινάφι σας για να τους υφαρπάζετε κάθε φορά την ψήφο τους και να συνεχίζετε τις λαμογιές σας

Λαμόγια πολιτικοί, εμπλακήκατε σε απύθμενα σκάνδαλα οικονομικά που κατέστρεψαν την χώρα και την περιθωριοποίησαν καθιστώντας το «λάδωμα» σήμα κατατεθέν του Ελληνα από τα Νοσοκομεία έως τα εξοπλιστικά και τα δημόσια έργα και τώρα μας το παίζετε και «πατριώτες»

Αποκρύψατε και συγκαλύψατε λίστες και στικάκια για να μην γίνουν γνωστά ονόματα δικά σας και των συνεργατών σας για καταθέσεις στο εξωτερικό όταν ακόμα και ξένες κυβερνήσεις (Ελβετία) σας ζητούσαν επισήμως να το αιτηθείτε προκειμένου να πληρώσουν οι φοροφυγάδες και παρεμβαίνατε στον δικαστικό και φορολογικό έλεγχο για να κρύψετε τις λαμογιές τις δικές σας και των ημετέρων σας.

Βολεύατε ημέτερους και συγγενείς δείχνοντας στους νέους τι σημαίνει «αξιοκρατία» και «εθνική υπερηφάνεια» και μετά διερωτάστε γιατί τάχαμου τα νέα κεφάλια φεύγουν στο εξωτερικό

Μπορείτε να κατηγορείτε το ΣΥΡΙΖΑ για απειρία αλλά ξεχνάτε όταν διαδέχονταν το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ και τανάπαλιν στην εξουσία δεν βρίσκανε ούτε ντοσιέ ούτε ακόμα και πολυθρόνες στα υπουργεία..... τόση ήταν πείρα σας ρεμάλια για να μην μιλήσουμε για το γεγονός ότι οταν αναλάμβανε μια από σας την εξουσία "ξεχνούσε" και δεν τηρούσε τα συμφωνημένα με την ΕΟΚ!!!!! ή μήπως το ξεχάσατε?

Ξευτίλες πολιτικοί, με την ανεπάρκειά σας και τις μηχανορραφίες σας ξευτιλίσατε ένα ολόκληρο έθνος και έμεινε παροιμιώδες το Greek statistics για να μας το τρίβουν στην μούρη μαζί με την έλλειψη εμπιστοσύνης σε οτιδήποτε Ελληνικό διαπραγματευτικό στοιχείο.

Ρεμάλια πολιτικοί κατασπαταλήσατε δισεκατομμύρια επιδοτήσεις της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της χώρας που κατέληξαν στις τσέπες σας και των ημετέρων σας και αντί να πάτε να κρυφτείτε το παίζετε και «εθνοσωτήρες» και δίνετε μαθήματα ήθους και δημοκρατίας τάχαμου, όταν συγκυβερνούσατε επί 40 χρόνια με μια δικομματική δικτατορία την Ελλάδα.

Κατηγορούν ορισμένοι αλαφροΐσκιωτοι τους νέους βουλευτές ότι δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους ............. για ρίξτε μια ματιά στα κόμματα της διαφθοράς πόσοι από αυτούς από τζάκια, ακόμα και πρωθυπουργοί δεν είχαν διοικήσει ούτε περίπτερο!!!!!

Πρώην πρωθυπουργοί ριχτασπίδες που έριξαν κυβερνήσεις από ένα βίτσιο τους, άνοιξαν τα σύνορα για να μπουν οι Αλβανοί και η Αλβανική μαφία στην Ελλάδα, πρωθυπουργοί που τα Γαλλικά ΜΜΕ αποκαλούσαν "μαλάκες", πρωθυπουργοί ανίκανοι, κατώτεροι των περιστάσεων που διαφήμιζαν την Ελλάδα σαν "διεφθαρμένο κράτος" και που οι ίδιοι και η οικογένειά τους πρωτοστάτησαν σε αυτό, πρωθυπουργοί "αρχιερείς της διαφθοράς" από επίσημα χείλη .......... υπουργούς που υπέγραφαν χωρίς να διαβάζουν μνημόνια, υπουργοί που χάριζαν σε ημέτερους εκατομμύρια σε φόρους και πρόστιμα .......... και έρχονται τώρα να μας πουν τι? Να ψηφίσουμε ΝΑΙ για να συνεχίσουν αυτοί την υπόγεια υποδούλωση της χώρα σε ξένα συμφέροντα??


Ε λοιπόν ……. Καλύτερα δυο-τρια χρόνια δύσκολα και δραχμή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και Ευρω-φυλακή!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/15 18:10

    Διάβασα με τρόμο αυτά που γράφεις και αναρωτιέμαι στα αλήθεια μπορεί σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου που οι άλλοι λαοί σε όλο τον κόσμο μάζευαν και αναστήλωναν τα συντρίμμια του πολέμου ενώ στην Ελλάδα κυριαρχούσε πείνα - εμφύλιος - δυστυχία κ.λ.π . έρχεσαι σι βρέ ανόητο και ηλίθιο κατασκεύασμα να μιλήσεις για προδότες - γερμανοτσολιάδες και διάφορα άλλα πράγματα , Θέλεις εσύ να μιλήσεις για τεμπέληδες του Δημοσίου όταν αυτή η κυβέρνησή σου το πρώτο που έκανε να προσλάβει την κατά χιλιάδες πελατεία του Κατρούγκαλου , τι γράφεις βρε ανόητε ότι καλύτερα 2- 3 χρόνια δύσκολα με την δραχμή και μετά παράδεισος , αντί να λες 20 με 30 χρόνια φτώχεια , πείνα και δεν ξέρω τι άλλο ,με τους τριγύρω γείτονές μας που καραδοκούν και περιμένουν να αρπάξουν νησιά, βουνά δεν ξέρω και τι άλλο από μια κατεστραμμένη και διαλυμένη χώρα .
    Σε ερωτώ βρε ανόητο κομματόσκυλο ( και νομίζω με αυτά που γράφεις είσαι και χρυσή αυγή ) η Ελλάδα μας αύριο θα είναι αυτή και όση είναι σήμερα , απάντησε βρε κάφρε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 23:42

      Κατέβασε λοιπόν τα βρακιά και πέσε στα τέσσερα όπως σε έμαθαν τόσα χρόνια οι απατεώνες πολιτικοί της μεταπολίτευσης γιατί ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιός σε έφερε σε αυτό το χάλι και σε λίγο με το ΝΑΙ σου όχι μόνο θα σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις αλλά και ..... την κωλοτρυπίδα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 23:48

      Οι μεγαλύττεροι νομπελίστες οικονομολόγοι προτείνουν να πάμε στην δραχμή, αλλά τα παπαγαλάκια μας θέλουν στο Ευρώ να δουλεύουμε και να τους ξπεπληρώνουμε για δεκαετίες τα δανεικά που έφαγαν οι απατεώνες πολιτικοί. Περίμενε λοιπόν να σου πουλήσουν τα λιμάνια, την ενέργεια, τα πετρέλαια και τα αεροδρόμια να γίνεις σερβιτόρος τους στα ξενοδοχεία σου που τα έβγαλαν στο σφυρί για να δούμε ηλίθιε ραγιά την κατάληξη του ΝΑΙ σου. Από ανθώπους σαν και σένα που ψήφιζαν χρόνια ΄τωρα αυτή την δικομματική φάρα καταντήσαμε έτσι. Αλλά όταν το καταλάβεις θα είναι αργά......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/6/15 00:18

      Τότε ψήφισε ΝΑΙ για να σου πάνε τις συντάξεις στα 300 Ευρώ όπως είπε και ο Σοϊπλε (αρκετά τους είναι) με μισθούς Βουλγαρίας και ξεπούλημα της χώρας για να ξεπληρώσεις όσα μαζί φάγατε με τους απατεώνες και διεφθαρμένους πολιτικούς.
      Οταν οι λαοί αναστήλωναν τις πληγές τους όπως λες μετά τον Β ΠΠ εμείς τρωγονόμασταν μεταξύ μας για το αν θα πάμε με τον Στάλιν ή τους Αμερικάνους. Από κει να καταλάβεις πόσο αγαπούσαμε την πατρίδα μας. Οι μεν εναντίων των δε για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στην Ελλάδα, δηλαδή αν θα ήμασταν ραγιάδες στον Στάλιν ή στον Ρούσβελτ, μόνο που κανείς δεν ρώτησε τον λαό με ποιούς ήθελε να είναι, απλώς αποφάσιζαν κάποιοι άλλοι όπως ο Σημίτης για το Ευρώ με πλαστά στοιχεία (αθάνατε Ελληνα) ο Παπακωσταντίνου για σένα με τα μνημόνια, ο Σαμαράς να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να βάλει στην Ελλάδα την Αλβανική μαφία που ο λαός σύσωμος τον αποκαλούσε στο Σύνταγμα "Προδότη, αλήτη Σαμαρά", αλλά επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται ....... υπομονή 6 ημέρες και θα δεις με το ΝΑΙ τι σε περιμένει ακόμα.....
      Αλλά εσύ πατριωτάρα μου Ελληνάρα μου, ο πιό διεφθαρμένος πολίτης της ΕΟΚ, που πούλαγες την ψήφο σου για μιά θέση στο δημόσιο, φοροδιεφευγες και φοροέκλεβες το κράτος γιατί σου είχε γίνει εθνικό σπορ, ψήφιζες μετά την μεταπολίτευση τα ίδια διεφθαρμένα κόμματα και απατεώνες πολιτικούς (Πάγκαλος) που κατάντησαν την χώρα έτσι με ις κομπίνες τους, συνεχίζεις να είσαι λάτρης των παθών σου κα να μην βλέπεις την πραγματικότητα. Υπομονή, η Γερμανική κατοχή σε άλλη μορφή είναι κοντά με τα μυαλά που κουβαλάς. Ηδη βάλανε πόδι στον ΟΤΕ, στις μαρίνες οι Τούρκοι και σε λίγο σε όλα τα αεροδρόμια της χώρα πάλι οι φίλοι σου οι Γερμανοί και σε λίγο στην ΔΕΗ αλλά εσύ σταθερός ........... στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά και με 300 Ευρώ μισθό, 150 σύνταξη και καλά σου είναι όπως είπε και ο δικός σου ο Σοϊμπλε. Περίμενε την συνέχεια στα ξενοδοχεία και ότι άλλο πολύτιμο έχουμε.... αλλά εσύ σταθερός ραγιάς με κατεβασμένο το κεφάλι και τα βρακιά και στα τέσσερα......

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/6/15 00:27

      Το υβρεολόγιό σου αποδεικνύει το χαμηλό πνευματικό επίπεδό σου και την παιδεία σου καθώς δεν σε αφήνει να διαβάσεις μια άλλη άποψη ξένη με την δική σου. Σε αυτό σου απαντώ με την ρήση του Πλούταρχου...
      "Πες και άλλα άθλιε ξένε αν είναι έτσι να αδειάσει η ψυχή σου με τα κακά που φαίνεται ότι είναι γεμάτη"

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/6/15 08:38

      Διάβασε αμόρφωτε Ελληνα τι λέγεται στον διεθνή τύπο για την σκευορία και τον ρόλο των εδώ μαριονετών τους για την Ελλάδα και σε συμβουλεύω να πάρεις Gingo Biloba πολύ αποτελεσματικό για την μνήμη, για να θυμάσαι ποιοί έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι

      Το όλο παιχνίδι δηλαδή πάλι επικεντρώνεται στην φοβερή διαμάχη μεταξύ της ιλλουμινατικής ελίτ και της ομάδας εκείνων των χωρών, (Ρωσία κλπ), που είναι σήμερα το αντίπαλο δέος που θα πρέπει να καταστραφεί. Η Ελλάδα μέχρι σήμερα χρησιμοποιήθηκε σαν ένα από τα βασικά «δείγματα»- οχήματα επίτευξης αυτών των στόχων.
      Τώρα όλα τα άλλα, το θέατρο και οι… κλάψες του αλκοολικού θεατρίνου, κ Γιούνγκερ, για την μεγάλη του «θλίψη» για την δυστυχία της Ελλάδας αν θα φύγει τελικά από το ασφυκτικό τους έλεγχο, καθώς και τα… ουρλιαχτά των εδώ συνοδοιπόρων του, είναι για φτηνή κατανάλωση ατόμων μειωμένης αντιληπτικότητας.
      Σε μια εκτεταμένη με πολλά στοιχεία ανάλυση του ο πολύ γνωστός Καναδός, (γεννημένος την Ζυρίχη της Ελβετίας), συγγραφέας και αναλυτής διεθνών εξελίξεων, Henry Makow, αναφέρει ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και πολλά χρόνια βάση ενός καλά διαμορφωμένου σχεδίου που έχει στόχο την πλήρη υποδούλωση της Ευρώπης σε ένα σκληροπυρηνικό κέντρο που θα κατευθύνεται άμεσα από την παγκόσμια ελίτ.
      Νίκος Χειλαδάκης

      Γιατί όμως Λαγκάρντ και Σόιμπλε θέλουν διακαώς να σύρουν την Ελλάδα σε ένα νέο ανέντιμο πρόγραμμα ωστε να ξεπλύνουν το παλαιό και αποτυχημένο;
      Εδώ ακριβώς κρύβεται ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης οικονομικής ιστορίας, που επίσης αποκαλύπτει ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ:
      ««Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα» - Paulo Nogueira Batista (IMF - Executive Director)
      Κοιτάξτε λοιπόν με πολύ απλά λόγια πως Λαγκαρντ και Σόιμπλε είναι οι αυτουργοί του εγκλήματος μαζί με τον Παπανδρέου και πως επιχειρούν να καλύψουν τα ίχνη τους καταστρέφοντας την Ελλάδα ωστε να της ρίξουν την ευθύνη για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες και μάλιστα ποινικές:

      Και μάντεψε Ελληνάρα μου πατριωτάρα μου ποιοί "βοήθησαν" σε αυτό .......... μα η δικομματική δικτατορία της μεταπολίτευσης και εσύ που τους ψήφιζες τόσα χρόνια!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/15 19:41

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ!! ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *