επικαιρότητα

Η στροφή του Βαλάντη στην πολιτική - Με ποιο δημαρχείο «φλερτάρει»Όπως από καιρό το govastileto.gr σας είχε ενημερώσει, ο Βαλάντης θέλει να ασχοληθεί ...
με την πολιτική. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, φανερά ευαισθητοποιημένος και πολιτικοποιημένος, σε συνέντευξή του στο μουσικό portal tralala.gr, εξηγεί τους λόγους της απόφασής του αυτής.

Το περασμένο καλοκαίρι είχα ακούσει πως σκεφτόσουν να ασχοληθείς με την πολιτική. Αληθεύει;

«Ναι και δεν έχω σταματήσει. Κάποια στιγμή ήταν να το κάνω αλλά το μετάνιωσα γιατί η συνεργασία που πήγαινα να κάνω, η τότε συγκεκριμένη πολιτική δεν με εξέφραζε ιδεολογικά. Οπότε αποφάσισα να αποσυρθώ γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να λέω ψέματα».

Δεν είναι όμως το ψέμα ίσως κάτι αναπόφευκτο στην πολιτική;

«Έτσι είναι για αυτό καλά κάνουμε και τα παθαίνουμε όλα αυτά. Είμαστε άξιοι αφού πιστεύουμε στα ψέματα και τρέχουμε τώρα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα».

Τι θα ήθελες να κάνεις λοιπόν στη πολιτική, μιας και μου είπες πως είναι κάτι που δεν έχεις πάψει να ασχολείσαι; Τι θα σε εξέφραζε;

«Πρώτα απ’ όλα σκοπός μου ήταν να πολιτευτώ στα Δωδεκάνησα, γιατί είμαι από τη Ρόδο και με ενδιαφέρει ο τόπος μου, αλλά και όλα τα νησιά. Σκοπός μου ήταν λοιπόν να πολιτευτώ τοπικά στη δημαρχία της Ρόδου. Η επαφή μου για λίγο με την πολιτική ήταν να καταλάβω πώς κινείται το σύστημα, κάτι που με το που το είδα απομακρύνθηκα από τα βουλευτικά και κινήθηκα πιο τοπικά, ώστε να μπορέσω να καταφέρω κάτι για τον τόπο μου. Η Ρόδος είναι ένα αξιοθαύμαστο νησί κι ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου που αδικείται. Δυστυχώς έχουν μείνει στην αίγλη και το σκεπτικό προ τριαντακονταετίας και δεν έχουν κάνει τίποτα για το σήμερα και το αύριο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με ιδέες και οράματα κι ευτυχώς έχουν καλές θέσεις, αλλά χρειάζονται περισσότεροι για να γίνουν θαύματα στο νησί».

Πηγή: govastileto.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης