ροή ειδήσεων

Διαδικτυακή πύλη επαγγελματικού προσανατολισμού



Οδηγοί σπουδών για το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο....

Στο ρυθμό της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών θα μπουν σε λίγες μέρες περισσότεροι από 100.000 υποψήφιοι. Το ηλεκτρονικό σύστημα, όπως αποκαλύψαμε, ανοίγει στις 15 Ιουνίου αν και οι περισσότεροι αναμένεται να το επισκεφτούν μετά την ανακοίνωση των βαθμών.

Ωστόσο καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να ξεκινήσουν την αναζήτηση πληροφοριών για τις σχολές και τα επαγγέλματα. Στην προσπάθειά τους αυτή πολύτιμος αρωγός μπορεί να αποδειχθεί και το διαδίκτυο.

Μια εξαιρετική πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι αυτή του www.mysep.gr όπου οι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν όλη την αναγκαία πληροφόρηση, που τους είναι απαραίτητη για την υποβολή του μηχανογραφικού τους. Τα στοιχεία της Πύλης ελέγχονται συνεχώς ώστε να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Η ανωτέρω Πύλη αποτελεί μία κοινωνική προσφορά των εκπαιδευτικών Νικολάου Φωτίου και Κωνσταντίνου Παραστατίδη, υπευθύνων ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ Πιερίας και Ημαθίας αντίστοιχα.

Πληροφοριακοί οδηγοί σπουδών για το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο

Για την πληρέστερη ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών παραθέτουμε και δυο οδηγούς σπουδών που έχουν επιμεληθεί καθηγητές υπεύθυνοι Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού των ΚΕΣΥΠ Πιερίας, Ημαθίας και Νεάπολης Δ. Θεσσαλονίκης.

Καλόγηρος Βασίλειος

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *