ροή ειδήσεων

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ: Καταδικάζει την επίθεση του δημάρχου στον πρόεδρο του Σωματείου στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνίας



Την πρόσφατη επίθεση του δημάρχου Ρόδου στον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων...
στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνίας(ΡΟΔΑ) καταδικάζει ηΓραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ. Η φραστική επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο πρόεδρος του Σωματείου εξέφραζε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι στην ουσία ιδιωτικές εταιρείες εκτελούν συγκοινωνιακό έργο με την άδεια και τη διευκόλυνση του δήμου.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος ο δήμαρχος αντιμετωπίζουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων και των μαζικών φορέων σαν εχθρούς.

Καθόλου άσχετο δεν είναι επίσης το γεγονός ότι η επίθεση έγινε τη στιγμή που ο πρόεδρος των εργαζομένων εξέφραζε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ιδιωτικές εταιρείες στην ουσία εκτελούν συγκοινωνιακό έργο με την άδεια και τη διευκόλυνση του δήμου. Ο δήμαρχος μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι ο … "ανταγωνισμός" θα κάνει καλό στη Δημοτική Συγκοινωνία! Γνωρίζει καλά βέβαια και αυτή και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ότι το πράσινο φως στις ιδιωτικές εταιρείες στη συγκοινωνία και μάλιστα στα τουριστικά δρομολόγια-φιλέτα θα οδηγήσει στο στραγγαλισμό τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Καλούμε τα Σωματεία της περιοχής να καταδικάσουν την επίθεση στον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΡΟΔΑ.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Εργατικό Κέντρο δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα, ενώ αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος, που συνεχίζουν παρά την καταγγελία για τη στάση τους να είναι μέλη του ΔΣ του ΕΚΡ, δεν έβγαλαν μιλιά ούτε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ούτε αργότερα, δίνοντας κάλυψη στη συμπεριφορά του δημάρχου.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ποιος είναι με ποιον».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *