ροή ειδήσεων

Ενημέρωση των ξενοδοχείων της Ρόδου για την υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εργασίας



Στην πρόσφατη, 3η συνάντηση, του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τονίστηκε... ακόμη ότι η μη επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα για την επόμενη, αφού δεν έχουν υπογραφεί ακόμη τα συμβόλαια για το 2016.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του συναντήσεων, διοργάνωσε την 3η συνάντησή του στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου την Τρίτη 26 Μαΐου. Προσκεκλημένοι του Συλλόγου ήταν η διευθύντρια Δημόσιας Υγείας κα Μαρία Βαλατσού, ο κ. Γιώργος Σαρμουσάκης, αναπληρωτής διευθυντής Τμήματος Υγείας και η κα Ανδρονίκη Κακακιού, επόπτρια Υγείας. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι διευθυντές, καθώς και οι αρμόδιοι προϊστάμενοι επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχείων για την υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, θέμα μείζονος σημασίας, στο οποίο ειδικά φέτος δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα όλοι οι Tour Operators.

Επίσης συζητήθηκε η εξέλιξη της σεζόν και ειδικά η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και οι επιπτώσεις που θα έχει η Ρόδος, εφόσον καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Αποφασίστηκε δε η πίεση προς κάθε κατεύθυνση και η συνεργασία με όλους τους φορείς για κοινό μέτωπο και άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών για πλήρη ενημέρωση. Επιπλέον, τονίστηκε ότι η παρατεταμένη αβεβαιότητα και η μη επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες, θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην συνεχιζόμενη προβληματική σεζόν και τεράστιο πρόβλημα για την επόμενη, αφού δεν έχουν υπογραφεί ακόμη τα συμβόλαια για το 2016, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Ελλάδα να μείνει εκτός των πρώτων προγραμμάτων πωλήσεων για την σεζόν του 2016 και, φυσικά, στη μείωση των προγραμματισμένων πτήσεων για Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και την επόμενη σεζόν.

traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *