ροή ειδήσεων

TUI: Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας



Περιοδεία επικοινωνίας με 70 γερμανούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα...

Τη μεγάλη ζήτηση που έχει καταγράψει η TUI για διακοπές στην Ελλάδα και τη φετινή θερινή περίοδο, τόνισε ο Tourism Managing Director της TUI Γερμανίας κ. Oliver Dörschuck, στην ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης και συνέντευξης τύπου της TUI Γερμανίας τη Δευτέρα στα Χανιά. Ωστόσο υπογράμμισε, ότι η σταθερότητα και οι σύγχρονες υποδομές αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου ο τουρισμός να είναι σε θέση να επιφέρει πρόσθετη ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι αρκετά ελληνικά αεροδρόμια θα πρέπει να βελτιωθούν.

Ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας επέκτεινε το πρόγραμμά του στη χώρα, αυξάνοντας τις αεροπορικές θέσεις κατά 10% σε σχέση με πέρυσι. «Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και θα επιδιώξουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Dörschuck. Και τόνισε ότι, η Ελλάδα ήταν παραδοσιακά και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους γερμανούς πελάτες της TUI, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, πίσω από την Ισπανία και την Τουρκία, μεταξύ όλων των προορισμών της TUI Γερμανίας παγκοσμίως. «Παρά τις συζητήσεις γύρω από την οικονομική κρίση, έχουμε επιλέξει την Ελλάδα ως χώρα διοργάνωσης της εκδήλωσης μας. Ο τουρισμός είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας και δημιουργεί μία στις πέντε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα».

Συνολικά η TUIfly προσεγγίζει επτά αεροδρόμια στην Ελλάδα εξυπηρετώντας έτσι πολλά γερμανικά αεροδρόμια. Η περιοχή των Χανίων εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα διακοπών της TUI Γερμανίας και κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο αναδεικνύεται ως ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα. Χάρη στο νέο πρόγραμμα πτήσεων που ξεκίνησε πρόσφατα η TUIfly, καθώς και στα νέα διαφοροποιημένα ξενοδοχεία που λειτουργούν υπό το εμπορικό σήμα Sensimar και TUI Best Family, η περιοχή των Χανίων βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της TUI Γερμανίας. Επιπλέον, επεκτείνει το πρόγραμμά της σε πολλούς ακόμα μικρότερους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σάμος, η Κάρπαθος και η Θάσος. Συνολικά η TUI Γερμανίας προσφέρει κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο 452 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Δυτική Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare Village στο Ηράκλειο και στο Avra Imperial Beach Resort & Spa στα Χανιά, περίπου 70 γερμανοί δημοσιογράφοι και bloggers ταξιδιωτικών ΜΜΕ επισκέπτονται την Ελλάδα, καθώς ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας στα Χανιά, παρουσιάζει το χειμερινό πρόγραμμα για το 2015/16, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις και εξελίξεις. Σε αυτή περιλαμβάνεται πρόγραμμα εκδρομών και περιηγήσεων που επιτρέπει στους παρευρισκόμενους γερμανούς δημοσιογράφους να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Κρήτης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *