ροή ειδήσεων

Καμιά φορά «νικάει» και ο ηττημένος! (video)



Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το 0-2 που δημιουργεί… προκλήσεις,...
τη διαφορά του Αναστόπουλου με τον Χριστοδούλου και φυσικά το πιο πιστό και μπασκετικό κοινό στην Ευρώπη, στο οποίο οφείλουν να υποκλιθούν όλοι.


Ότι ο Ολυμπιακός είναι πληρέστερος και καλύτερος από τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή το ξέρουν και οι πέτρες. Βλέπετε όταν όλη τη χρονιά παίζεις κόντρα στη φύση σου και όταν παραμονές τελικών χάνεις τρία βασικά και κυρίως ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ στελέχη σου, όπως ο Μπατίστα, ο Γκιστ και ο Παππάς, οι ισορροπίες όχι απλά αλλάζουν αλλά διαλύονται. Όταν μάλιστα όλοι σχεδόν οι ξένοι σου είναι εκτός κλίματος, ο αντίπαλος γίνεται ΓΚΡΑΝ φαβορί.

Ποσώ μάλλον δε όταν ο Ολυμπιακός έπειτα από χρόνια παίζει μυαλωμένα, σοβαρά και με ηρεμία… Το 0-2 ήρθε απολύτως φυσιολογικά και πλέον ότι παιχτεί από εδώ και πέρα είναι ιστορικής σημασίας. Αφενός μεν γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα κρατώντας τον Παναθηναϊκό στο μηδέν, αφετέρου δε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα γυρίζοντας από το 0-2… Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα… Και για τους δύο.

Επειδή ωστόσο στο παρελθόν, οι Πειραιώτες έχουν κάνει σημαία τη διαιτησία, οφείλουν να παραδεχτούν ότι ο αντίπαλος τους δεν είχε τη… βοήθεια που είχαν αυτοί στο πρώτο ματς από τον Χρήστο Χριστοδούλου.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, σε αντίθεση με τον συνάδελφο του, που πήρε ΟΛΑ τα σφυρίγματα στο πρώτο παιχνίδι διαμορφώνοντας συνθήκες υπέρ του Ολυμπιακού, κρύφτηκε και άφησε τους Πηλοίδη και Μητσόπουλο να…. καθαρίσουν τη μπουγάδα. Προφανώς η στοχοποίηση του Ολυμπιακού, που εδώ και χρόνια έχει «σταυρώσει» τον Αναστόπουλο έπιασε τόπο κι έτσι οι μεν ερυθρόλευκοι πήραν όλο το καρπούζι στο ΣΕΦ, ο δε Παναθηναϊκός δεν πήρε ούτε… κουκούτσι στο ΟΑΚΑ.

Ένα ΟΑΚΑ που για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα αθλητικού πολιτισμού και πίστης στην ομάδα. Όταν βλέπεις το πρωτάθλημα να χάνεται και αντί να… κάψεις ότι καίγεται, όπως έχει γίνει στο παρελθόν αλλού, χειροκροτείς την ομάδα που σου έχει προσφέρει τόσες και τόσες χαρές, δεν είσαι απλά οπαδός αλλά κάτι παραπάνω. Μπράβο στους Παναθηναϊκούς για τη στάση τους και θαρρώ πως δείχνουν το δρόμο για το μέλλον, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *