ροή ειδήσεων

Ζουράρις: Εμείς θα... πηδήξουμε τους δανειστές! [video]


Πιο γραφικός... πεθαίνεις!
Μετά τον Πέτρο Τατσόπουλο, που είχε πηδήξει την μισή Αθήνα, ήρθε ο... εραστής Ζουράρις... να μας εξομολογηθεί τις ερωτικές του διαθέσεις έναντι των δανειστών...

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Ζουράρις υποστήριξε με έμφαση ότι, «Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βόλτα».

Η συγκεκριμένη αποστροφή των λεγομένων του κ. Ζουράρι προκάλεσε τη παρέμβαση της παριστάμενης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, η οποία έσπευσε να παρατηρήσει ότι, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει ποτέ για προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, να μην το λέμε ούτε για αστείο» και τον επίσης παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη να σχολιάζει, «για αυτό δεν ανησυχήσαμε, επειδή το είπε ο κ. Ζουράρις».

Πάντως αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο είναι το σχόλιο του κ. Ζουράρι για την πρόταση των δανειστών, ««Οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *