ροή ειδήσεων

"Γιαγιά-αντεροβγάλτης" αποκαλύπτει ότι έχει κάνει 10 φόνους και έχει εξαφανίσει τα πτώματα



Μία ηλικιωμένη που ονομάστηκε «Γιαγιά Αντεροβγάλτης» έγραψε ένα ημερολόγιο στο οποίο ομολογεί...



τουλάχιστον 10 φρικτές δολοφονίες, μέσα σε δύο δεκαετίες.
Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, η 68χρονη κατά συρροή δολοφόνος Ταμάρα Σαμσόνοβα, πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, έσπερνε τον τρόμο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, αφού όπως αποκαλύπτει, αποκεφάλιζε και διαμέλιζε τα πτώματα των θυμάτων της.
Η ηλικιωμένη γράφει την μακάβρια μυστική ζωή της σε ημερολόγια που κρατούσε στα ρωσικά, αγγλικά και γερμανικά, παράλληλα με ξόρκια μαύρης μαγείας και αστρολογικά βιβλία.
Συνελήφθη αυτή την εβδομάδα όταν πλάνα από κάμερες ασφαλείας την έδειξαν να κουβαλάει τα μέρη του σώματος μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε μια μαύρη πλαστική σακούλα, λίγο μετά την ανακάλυψη του ακέφαλου πτώματος της 79χρονης Βαλεντίνα Ουλάνοβα κοντά σε μια λίμνη στην οδό Ντιμίτροβα στην Αγία Πετρούπολη.
Η αστυνομία τώρα συγκρίνει τις καταχωρήσεις του ημερολογίου της με ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονίας όπου διαμελισμένα θύματα συσκευάζονταν σε σακούλες και σκορπίζονταν στην πόλη.
Αστυνομική πηγή δήλωσε: «Ένα ημερολόγιο που βρέθηκε στην κατοχή της περιγράφει δολοφονίες που έλαβαν χώρα σε πάνω από δέκα χρόνια. Τώρα η αστυνομία θα ερευνήσει ανεξιχνίαστες υποθέσεις από τα τελευταία 20 χρόνια. »
Ένα ακέφαλο πτώμα άνδρα χωρίς χέρια και πόδια είχε βρεθεί επίσης στον ίδιο δρόμο πριν από 12 χρόνια, και τα αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της, συμπεριλαμβανομένης μιας επαγγελματικής κάρτας του θύματος, την συνδέουν και με αυτό το έγκλημα.
Η ηλικιωμένη παραδέχθηκε τουλάχιστον μία ακόμα δολοφονία στην αστυνομία, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι δολοφόνησε και το σύζυγο της, ο οποίος αγνοείται από το 2005 και δεν βρέθηκε ποτέ, νεκρός ή ζωντανός.
Η Σαμσόνοβα τώρα τίθεται υπό αμφισβήτηση από την αστυνομία. Παραδέχεται τη διάπραξη των εγκλημάτων, αλλά χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες, λένε οι αναφορές. Στο διαμέρισμά της, η αστυνομία βρήκε ένα πριόνι, ένα μαχαίρι, και κηλίδες αίματος στο μπάνιο.
Μια πηγή από την έρευνα, δήλωσε: «Είναι είτε πολύ πιο χαζή, ή πολύ πιο έξυπνη, από ότι φαίνεται.»
Μετά τη σύλληψή της, είπε στην αστυνομία ότι ήταν πρώην ηθοποιός και απόφοιτη της ακαδημίας μπαλέτου Vaganov, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι καθάριζε πατώματα σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *