ροή ειδήσεων

Ανοιχτές οι τράπεζες – Τι ισχύει για τις αναλήψεις των 60 ευρώ


Διευκρινήσεις σχετικά με τις αναλήψεις από τα ΑΤΜ και τα γκισέ των τραπεζών... αλλά και για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην επαναλειτουργία τους, έδωσε η πρόεδρος ης Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη.

Για αυτή την εβδομάδα, από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, θα έχει την δυνατότητα κάποιος να σηκώνει κάθε ημέρα 60 ευρώ ή σωρευτικά 300 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, αν μεταβεί σε ΑΤΜ τη Δευτέρα, θα μπορεί να σηκώσει 60 ευρώ. Αν την Τρίτη, 120, την Τετάρτη 180, την Πέμπτη 240 και την Παρασκευή 300 ευρώ.
Από το Σάββατο 25 Ιουλίου και έπειτα, το εβδομαδιαίο όριο αναλήψεων (Σάββατο με Σάββατο) αυξάνεται στα 420 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ανάληψη των 300 ευρώ αυτής της εβδομάδας, τότε αυτό το ποσό δεν μπορεί να προστεθεί στην επόμενη εβδομάδα.
«Και οι συνταξιούχοι μπορούν να παίρνουν κάθε μέρα 60 ευρώ. 300 ευρώ μέχρι την Παρασκευή ή τα 420 από βδομάδα», σημείωσε η κ. Κατσέλη και εξήγησε:
«Είναι σωρευτικό. Αν κάποιος πάει την Τετάρτη, θα πάρει τις 3 προηγούμενες ημέρες. Δηλαδή 180 ευρώ. Το κοντέρ, σταματά και ξαναξεκινά κάθε Παρασκευή βράδυ, τα μεσάνυχτα. Μέχρι την άλλη Παρασκευή μπορεί να πάρει τα 420. Σωρευτικά 60άρια».
Σε ερώτηση για το πόσο θα κρατήσει αυτή η διαδικασία, απάντησε:
«Από μας εξαρτάται πόσο θα κρατήσει. Από όλους μας. Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα ξαναμπούμε σε ένα καθεστώς ομαλότητας και κανονικότητες.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *