επικαιρότητα

Θρίλερ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα μπλοκάρει την ψήφιση των μέτρων στη βουλή;Η στάση που θα κρατήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου...
τις επόμενες ώρες και ημέρε απασχολεί ήδη πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης καθώς δεν είναι βέβαιο ότι η πρόεδρος της Βουλής θα "διευκολύνει" την διαδικασία ψήφισης των προαπαιτούμενων από τους δανειστές που θέλουν να δουν έως την Τετάρτη να ψηφίζονται μέτρα για να δώσουν το πράσινο φως για την συμφωνία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί σενάρια που συζητούνται αντελώς ανεπίσημα στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν την κ.Κωνσταντοπούλου να "μπλοκάρει" την ψήφισή του, ωστόσο όλοι περιμένουν να δουν αν θα κρατήσει τη στάση που κράτησε στην ψηφοφορία του ΝΑΙ ή ΟΧΙ, στάση που εκλήφθηκε από πολλούς ως άδειασμα στον Πρωθυπουργό.
Το ενδεχόμενο της άρνησης της προέδρου της Βουλής να διευκολύνει την διαδικασία, εκλαμβάνεται ως σενάριο θρίλερ καθώς, όπως όλα δείχνουν στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο δρόμος της συμφωνίας περνά μόνο μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο.
ΠΗΓΗ : usay.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα σας!!! Εδώ και πολύ ώρα είναι ένα ελικόπτερο πάνω από την νέα μαρίνα. Και αν διακρίνουμε καλά πρέπει να έχει και περιπολικό της αστυνομίας μεσα. Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι;;; ευχαριστώ!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά