ροή ειδήσεων

Πώς να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και βγείτε κερδισμένοι



Τα Capital Controls δημιούργησαν νέες υπηρεσίες....

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν πλέον την δυνατότητα στους πελάτες τους να ανανεώσουν τον χρόνο ομιλίας τους πληρώνοντας με είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική κάρτα...

Έτσι η Cosmote, η Vodafone και η Wind δίνουν την δυνατότητα online ανανέωσης του χρόνου ομιλίας ενώ παράλληλα με κάθε ανανέωση προσφέρουν στους συνδρομητές τους και δώρα.



Cosmote

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Cosmote παρέχει την δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας οποιουδήποτε ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE, χρησιμοποιώντας μόνο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η διαδικασία:

Επίλεξε το ποσό που επιθυμείς μεταξύ 5,10,15,20 ή 30€. Σε περίπτωση που επιλέξεις τα 30€ έχεις επιπλέον δώρο 3€

Συμπλήρωσε το νούμερο του κινητού που θέλεις να ανανεώσεις

Και καταχώρησε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την εμφάνιση της απόδειξης ανανέωσης, την οποία μπορείς να την αποστείλεις στο e-mail σου, να την αποθηκεύσεις ή και να την εκτυπώσεις

Τέλος, ο παραλήπτης του ποσού λαμβάνει ενημερωτικό SMS με τη συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε.

Για λόγους ασφαλείας οι επιτρεπόμενες ανανεώσεις είναι:

1 ανανέωση ανά ημέρα με ανώτερο ημερήσιο ποσό 30€

3 ανανεώσεις ανά εβδομάδα με ανώτερο συνολικό ποσό 60€

5 ανανεώσεις ανά μήνα με ανώτερο συνολικό ποσό 100€

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, θα πρέπει η κάρτα σας να έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών συναλλαγών 3D Secure / Mastercard SecureCode / Verified by Visa.

Mε κάθε ανανέωση από 10€ η Cosmote δίνει δώρο 250MB.

Αν διαθέτετε smartphone Android ή ΙΟS κατεβάστε από το κινητό σας το My COSMOTE App και ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σε όποιο καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο επιθυμείτε, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς να χρειάζεστε κωδικούς πρόσβασης!

Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνετε ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνετε τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σας.

Τέλος από το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας αφαιρείται το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%.



Vodafone

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία, μπορείτε να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας του Vodafone Καρτοκινητού σας online, όπου και αν είστε, ότι ώρα και αν το θελήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο internet και μια έγκυρη πιστωτική / χρεωστικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express ή και με τη χρήση της ασφαλής υπηρεσίας πληρωμών της PayPal.

Όλα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον αλλά και με όρια ανανέωσης που εξασφαλίζουν ότι δε θα υπερβείτε το ποσό ανανέωσης που σας ενδιαφέρει.

Η υπηρεσία αφορά συνδρομητές Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητού, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός.



Η αξία συνδιαλέξεων έχει συγκεκριμένη διάρκεια λήξης και οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται όποτε το επιθυμούν καλώντας δωρεάν στο 1252.

Συγκεκριμένα:
1.Για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν την 1η Απριλίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων είναι 12 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Σε περίπτωση που σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, η υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα λήξει.
2.Για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί από 1η Απριλίου 2012 έως 30η Σεπτεμβρίου 2012, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων θα ισχύει έως και την 30η Μαρτίου 2013. Αν σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, η υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα λήξει.
3.Για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιούνται από 1η Οκτωβρίου 2012 και έπειτα, η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων είναι 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Σε περίπτωση που σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποιηθεί άλλη ανανέωση χρόνου ομιλίας, η υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα λήξει.
4.Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί για να μην λήξει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων, δεν περιλαμβάνει μεταφορά χρόνου ομιλίας από το Vodafone sharing ή από συνδρομητές συμβολαίου Vodafone.
5.Σε περίπτωση που λήξει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων, θα χαθεί και τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από μεταφορά χρόνου ομιλίας από το Vodafone sharing ή από συνδρομητές συμβολαίου Vodafone.
6.Ανανέωση χρόνου ομιλίας μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν δεν έχει καταναλωθεί η αξία της προηγούμενης ανανέωσης ή εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό του συνδρομητή. Σε αυτή την περίπτωση το υπόλοιπο της προηγούμενης ανανέωσης, θετικό ή αρνητικό (π.χ από χρήση υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου ), προστίθεται στην αξία της νέας.
7.Ο συνδρομητής μπορεί να στείλει γραπτά μηνύματα, εφόσον η υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων, ξεπερνάει τα 9 λεπτά (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και φόρος κινητής τηλεφωνίας.
8.Ανεξάρτητα απο τον τρόπο ανανέωσης χρόνου, θα αφαιρείται απο το ποσό το 12% από τον φόρο του Ελληνικού Δημοσίου που εφαρμόστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
9.Σε κάθε περίπτωση η διάρκεια λήξης της κάρτας SIM είναι ίδια και εφόσον έχει ενεργοποιηθεί, η διάρκεια είναι 12 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Μετά το πέρας των 12 μηνών, αν δεν πραγματοποιηθεί μία νέα ανανέωση χρόνου ομιλίας για τις επόμενες 30 ημέρες, τότε η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα αποσύνδεσης του προσωπικού τηλεφωνικού αριθμού του συνδρομητή από το δίκτυο. H διάρκεια ισχύος της κάρτας SIM και δεν μεταφέρεται αθροιστικά σε άλλη κάρτα συνδιαλέξεων.



Wind

Την δυνατότητα online ανανέωσης χρόνου ομιλίας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δίνει και η Wind με 3 απλά βήματα:
1.Μπες στο λογαριασμό σου στο myF2G και επίλεξε “Online Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας”
2.Επίλεξε το ποσό με το οποίο θέλεις να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου
3.Ολοκλήρωσε τη συναλλαγή μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) ή μέσω του PayPal λογαριασμού σου

*με πληροφορίες: fpress.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.. δεν το ήξερα.. εγώ τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ την Mastercard Debit Card της τράπεζας Πειραιώς και είμαι φοβερά ευχαριστημένη.. http://www.piraeusbank.gr/.../debit-cards/mastercard-debit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πολύ συχνά ανανεώνω και με την χρήση της χρεωστικής κάρτας και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν έχει προκύψει ποτέ πρόβλημα και είναι πολύ ασφαλές το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *