ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τσακώθηκε με τη μητέρα του και έκαψε το σπίτι



Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε βάλει φωτιά σε κλινοσκεπάσματά του με αναπτήρα,... αλλά οι φλόγες ξέφυγαν πριν προλάβει να τις σβήσει

Έμεινε στο δρόμο μια οικογένεια στην περιοχή της Ανάληψης στη Ρόδο, εξ αιτίας πυρκαγιάς που προκάλεσε ολοκληρωτική καταστροφή στην μονοκατοικία της. Το περίεργο είναι ότι η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό που προκάλεσε ο γιος της οικογένειας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διαπληκτίστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης και κλείστηκε εκνευρισμένος στο υπνοδωμάτιό του. Λίγα λεπτά αργότερα, από το δωμάτιο ξεπήδησαν φλόγες που επεκτάθηκαν αμέσως και στο υπόλοιπο σπίτι.

Αμέσως έφτασαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά. Όμως, το σπίτι είχε ήδη καταστραφεί ολοσχερώς. Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε βάλει φωτιά σε κλινοσκεπάσματά του με αναπτήρα, αλλά οι φλόγες ξέφυγαν πριν προλάβει να τις σβήσει κι έτσι συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για εμπρησμό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *