ροή ειδήσεων

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ <ΟΧΙ>


Αναγνώστης:
Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες πιστεύω δεν το έχουμε ξαναζήσει ούτε σε εμπόλεμες καταστάσεις... Μεσα στους χωρους εργασιας πλεον μεταφερθηκε το θεμα του δημοψηφισματος αλλα απο την μια πλευρα μονο. Εντεταλμενοι διευθυντες ξενοδοχειων, προισταμενοι και αλλοι υπευθυνοι επιχειρησεων σταλθηκαν και στελνονται την ωρα των διαλλειματων του προσωπικου να τους κανουν πλυση εγκεφαλου για το οτι πρεπει να ψηφισουν <ΝΑΙ> γατι αλλιως θα εχουμε τρομερες συνεπειες στις δουλειες μας στα σπιτια μας και αλλες τετοιες μπουρδες. Μας λενε οτι πρεπει να κοιταξουμε το συμφερον μας αν θελουμε να εχουμε δουλεια και καποιοι αναιδεστατοι τους λεω εγω εχουν το θρασος να λενε οτι δεν μιλανε εκ μερους της επιχειρησεις αλλα απο προσωπικες αποψεις. Μας λενε οτι την Κυριακη ψηφιζουμε για το ευρω η για την δραχμη και οχι για την προταση. Αυτο που μου την εδωσε απο ολο αυτο δεν ειναι να ερθει καποιος και να εκθεσει τη γνωμη του,ελευθερα και δημοκρατια εχουμε, αλλα για αλλη μια φορα υποτιμουν τη νοημοσυνη του υπαλληλου,του εργαζομενου στο οτι δεν εχουμε γνωμη και αποψη για το τι συμβαινει γυρω μας. Θαρρεις και τωρα ευδοκιμουμαι στον κοσμο που ζουμε και ολα ειναι ροδινα. Μας αρεσε που μας ζητουν κιολας να τα λεμε και εξω αυτα που μας λενε για να τους γυρναμε στο <ΝΑΙ>.Μπραβο ωραια ξεφτιλα. Τετοια καταντια.
Το τι θα ψηφισει ο καθενας ειναι δικαιωμα του και δεν πρεπει να τον επηρεαζει κανεις η ναι η οχι ειναι αυτο. Αλλα να μπαινει το θεμα με μεταφορικα εκβιαστικο τροπο το τι πρεπει να κανουμε αυτο ειναι αηδια. Οταν επεφταν οι μισθοι δεν εγινε κανενα δημοψηφισμα, οταν μας εκοβαν τους γιατρους απο το ΙΚΑ δεν εγινε δημοψηφισμα οταν ερχοντουσαν τα μνημονια δεν εγιναν δημοψηφισματα τωρα σας επιασε η κλαψα? Παντως θα ηθελα να βγει το <ΝΑΙ> και την επομενη ημερα να παει ο οποιοσδηποτε με τους θεσμους να μην περασουν οι προτασεις και ειδικα στα νησια μας να πουν καταργηται η εκπτωση φορου. Τοτε ρε ολοι εσεις του <ΝΑΙ> τι θα κανεται θα κατεβητε παλι στους δρομους και θα τα βαζεται με τους θεσμους,η ο συνταξιουχος θα πει <ΝΑΙ> και μετα θα πει (γιατι μου κοψατε το ΕΚΑΣ?}

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/15 21:07

    ΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ.Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΔΗΦΑΓΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ.
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/15 06:49

    Η απόλυτη κατάντια της ανθώπινης φύσης ακολουθεί... όταν θα αρχίσουν την άλλη βδομάδα να κάνουν περικοπές προσωπικού μεταξύ άλλων και οι ξενοδοχιακές μονάδες. Όταν θα υπάρξει κίνδυνος να απολυθεί κόσμος από εργασίες χρηματοδοτούμενες από τον ΕΣΠΑ. Μετά ο καθένας μπορεί να αντισταθεί όσο θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/15 11:32

    ενω τωρα δεν βρισκομαστε σε καταντια ρε παιδια?εδω και 5 χρονια πεφτουν μισθοι οποτε παρουμε εντολες απο εξω ανεργια υπαρχει τι αλλο?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/15 12:12

    Δεν φταινε τα τελευταια 5 χρονια παιδια.......αυτα ητανε το αποτελεσμα των τελευταιων 30 χρονων . το κακο ξεκινησε τοτε οταν το παρε δωσε αναμεσα στο κρατος και τους πελατες του (δημοσιοι υπαλληλοι(ο πατερας μου ενας απο αυτους),συνδικατα κτλ) εβαλε τις βασεις για την σημερινη καταντια!!!!! Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ?? αλλα ο Ελληνας αυτος ειναι!!! τοσα χρονια ολοι μα ολοι και μην πει κανενας οτι δεν γνωριζε ξερανε οτι ο ελληνας ζουσε με παραπανω απο αυτα που πραγματικα μπορουσε. ακουω πολλους να λενε ....τοτε υπηρχε ευημερια ,υπηρχε χρημα.....!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ!!! .....Τοσα κονδυλια απο την ευρωπη....τοσα πακετα για εργα και ανπτυξη ....που πηγανε ολα αυτα..?? απλο....στους πελατες του κρατους........ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.....ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....ΝΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΝΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ,Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ........ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΥ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ......ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ??? ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *