ροή ειδήσεων

Τουσκ: Συμφωνία έως την Κυριακή αλλιώς χρεοκοπία - ΒΙΝΤΕΟ



"Οι αρχές της Ευρωζώνης είναι ετοιμες να κάνουν ότι χρειαστεί... για να διασφαλιστεί η σταθερότητα" δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.

"Μετά το δημοψήφισμα ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα εντός του πλαισίου της σύμβασης" ανέφερε.

"Η ελληνική κυβέρνηση στις 9 Ιουλίου το αργότερο θα υποβάλει με λεπτομέρειες τις προτάσεις της ώστε να υπάρχει μια αντζέντα μεταρρυθμίσεων ευρεία και λεπτομερής, η οποία θα εξεταστεί από τους θεσμούς και θα παρουσιαστεί στο Eurogroup. Οι επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων θα συναντηθούν την Κυριακή στις 12 Ιουλίου" συνέχισε ο Ντόναλντ Τουσκ.

Τέλος, δήλωσε: "Κάλεσα όλους τους ηγέτες να προσπαθήσουν να βρουν μια συναίνεση, το οποίο θα είναι μια κοινή επιτυχία για όλους χωρίς νικητές και χαμένους. Εάν δε συμβεί τότε αυτό θα σημάνει και το τέλος των διαπραγματεύσεων με όλες τις πιθανές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένου και του χειρότερου σεναρίου. Εμείς θα έχουμε χάσει την ικανότητα να βρούμε μια λύση και αυτό μπορεί να καταλήξει στην χρεοκοπία των τραπεζών της Ελλάδας. Και σίγουρα αυτό θα είναι το χείριστο σενάριο για το λαό της Ελλάδας".

Δείτε το βίντεο


Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/15 10:45

    NAI KAI OTAN THA ANAKAMPSI H IKONOMIA MAS THA MAS PARAKALATE NA MPOYME MALON KAPIOS KRIBETE PISO APO THN ELLADA NA THN BOITHIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/15 15:29

      Δεν πρόκειται να ανακάμψουμε. Το πρωί ειπώθηκε θίξανε οι ξένοι στο ευρωκοινοβούλιο το θέμα με το πελατειακό κράτος του δημοσίου και στην δεύτερη ομιλία του ο τσίπρας το "έκανε γαργάρα" που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για αυτό. Αν δεν σουτάρει τους κοπρίτες και τα κομματόσκυλα από το μπουρδέλο το δημόσιο και τους δήμους κλπ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ποτέ σε ότι νόμισμα και να είμαστε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/15 11:58

    Την ίδια σκληρή γραμμή τήρησε και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Ολομέλειας στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ντ. Τουσκ, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκαθάρισε σήμερα το πρωί ότι «έχουν μείνει μόλις τέσσερις ημέρες για την επίτευξη συμφωνίας», επισημαίνοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση «όλα τα σενάρια, ακόμα και το χειρότερο (Grexit) παραμένουν στο τραπέζι».

    «Χωρίς συμφωνία, η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει και τότε όλοι χάνουν. Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο στη ζωή των Ελλήνων όσο και γεωπολιτικά στην Ευρώπη» ανέφερε και πρόσθεσε:

    «Όλοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι για την κρίση, όλοι μας έχουμε την ευθύνη να βρούμε τη λύση. Καλώ όλους να προσπαθήσουν για συμφωνία, ώστε να μην ηττηθούμε όλοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/15 20:19

    Να στηριχτουμε ο ενας στον αλλο για να μην κατρακυλησουμε στην ανυποληψια των αλλων λαων.Φανταζομαι οτι παρακολουθησατε την ομιλια σημερα στο Ευρωκοινοβουλιο.Ειδατε με τη αλλαζονεια και υπεροψια ορισμενοι μας μιλουσαν.
    Ενα πραγμα εχω να πω στον πρωθυπουργο και σε ολους εμας.Να αποκτησουμε ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ αν θελουμε ζησουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,και να σταματησουμε ξεφτιλιζομαστε υποκυπτοντας στις ορεξεις των μεγαλων βαρβαρων λαων.Μονο τοτε θα παραμεινουμε ΟΡΘΙΟΙ και ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *