ροή ειδήσεων

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ



ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?...


ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Γράφει ο Ακουσίλαος

Αποτελεί κοινό τόπο ότι εν έτη 2015 σε χωριά της Ρόδου η υδροδότηση των χωραφιών με εσπεριδοειδή, υδρεύονται με αυλάκια, ακριβώς δηλαδή όπως πριν 80 χρόνια !!

Μοιάζει να σταμάτησε ο χρόνος στον πρώην Καποδιστριακό δήμο Αρχαγγέλου, με τα κοινοτικά διαμερίσματα Μασσάρων Μαλώνας , συμπερασματικά για να γίνει ποιο κατανοητό είναι πως μετά από τόσες κυβερνήσεις και δημάρχους που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια απ' το νησί καμία δεν αξιώθηκε να δρομολογήσει τον εκσυχρονισμό της υδροδότησης των πορτοκαλεώνων της Ρόδου, με εξαίρεση την αρχή που έκανε η β' περίοδος της δημαρχίας Α Παπουρά με την τοποθέτηση κρουνών και σωληνώσεων σε μερικές περιοχές των κοινοτικών διαμερισμάτων του δήμου.

Σε αυτήν την κατάσταση υπεύθυνοι είναι και οι "κομματικά" εκλεγμένοι από τους χωρικούς, πάρεδροι και κοινοτικά συμβούλια.

Σήμερα οι γεωργοί βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας λόγο πως Ιούλιο μήνα και ακόμη δεν έχουν διορίσει υδρονομείς, και τα χωράφια όπως και τα δέντρα στενάζουν χωρίς νερό, ταυτόχρονα ακρίδες και γρύλοι καταστρέφουν ότι απόμεινε .
Οι γεωργοί δεν μιλούν πλέον για παραγωγή αλλά για σωτηρία των δενδροστοιχιών

Η ζημιά επέρχεται,, η οποία θα είναι μόνιμη, οι κόποι των παππούδων μας πάνε στράφι.
Οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι ο δήμαρχος η περιφέρεια Ν,Α το κράτος, οι πάρεδροι και οι δικοί τους στα Δ.Σ ,με κυριότερο υπεύθυνο τελικά τον λαό που τους ψήφιζε,,, πάρα ταύτα πρέπει να δοθεί λύση και άμεσα.

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *