ροή ειδήσεων

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κατερίνα Κόκλα: αυτός στη Ρόδο εκείνη στη Τζια



Πληθαίνουν οι φήμες ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου... και την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Κόκλα.

Εκείνη κάνει τις διακοπές της στην Τζια με τις φίλες της και εκείνος στη Ρόδο με τους δικούς του. Περνούν, δηλαδή το χρόνος τους ξεχωριστά και όχι μαζί, στην αγαπημένη τους Νάξο, όπως κάθε καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, όλο αυτό το σκηνικό είναι ιδιαίτερα περίεργο αφού ποτέ από τότε που είναι ζευγάρι δεν είχαν κάτι παρόμοιο. Οι... ανήσυχοι ενισχύουν την άποψή τους ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσά τους από το γεγονός ότι η Κατερίνα η οποία τα πάει καλά με τα social media, έχει να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία από τον περασμένο Απρίλιο ενώ τώρα τελευταία ποστάρει όλο και πιο αποκαλυπτικά πορτραίτα της, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού βέβαια, μπορεί όλα να αλλάξουν και απλά το ζευγάρι να αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να κάνουν χωριστά διακοπές ώστε να λείψουν πιο πολύ ο ένας από τον άλλον και να ανανεώσουν τη σχέση τους.



iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *