επικαιρότητα

Πανικός με τις αιτήσεις για κάρτες ανάληψηςΟμαλά γίνεται από το πρωί η καταβολή στους συνταξιούχους της δεύτερης δόσης των 120 ευρώ...


στις περισσότερες τράπεζες, καθώς οι περισσότεροι προσήλθαν μαζικά την προηγούμενη εβδομάδα.
Ουρές συνταξιούχων δεν καταγράφονται έξω από τα υποκαταστήματα και περιορίζονται μόνο στα μηχανήματα ανάληψης ΑΤΜ.
Στο κεντρικό κατάστημα της Καλλιθέας, επί της Βεΐκου, προσήλθαν πολλοί συνταξιούχοι για το τρίτο μέρος του 120ευρου αλλά τελικά ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους ότι μέχρι να λάβουν νεότερη ειδοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών δεν δύναται να τους το καταβάλλουν.
Κάποιοι άλλοι περιορίστηκαν στη συμπλήρωση αίτησης για χορήγηση καρτών ανάληψης από τα μηχανήματα ΑΤΜ της τράπεζας ενώ κάποιοι έξ αυτών ήρθαν στην τράπεζα για να ρωτήσουν «γιατί δεν τους απεστάλη η κάρτα ταχυδρομικώς όταν έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατάθεση της αίτησής τους». Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης, στην Καλλιθέα, Ελευθέριος Καραμπότσης, επισήμανε ότι λόγω του φόρτου εργασίας έχει καθυστερήσει να τους αποσταλεί η κάρτα, αποκαλύπτοντας ότι μόνο τις τελευταίες 4 μέρες έχουν κατατεθεί από τους συνταξιούχους 2.000 αιτήσεις μόνο στο υποκατάστημα του!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά