ροή ειδήσεων

Ryanair: «Έκοψε» στους Έλληνες την πληρωμή εισιτηρίων με πιστωτικές κάρτες


Η Ryanair με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως για την αγορά των εισιτηρίων... της θα δέχεται μόνο μετρητά. Η αεροπορική εταιρεία που.... μεταφέρει πάνω 100.000.000 επιβάτες τον χρόνο, με βάση την πολιτική της δεν δέχεται πουθενά στον κόσμο μετρητά αφού όλες οι συναλλαγές μεταξύ εταιρείας και πελατών γίνονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ωστόσο λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στην Ελλάδα και έπειτα από την επιβολή περιορισμών στις κινήσεις κεφαλαίων που έχουν εφαρμοστεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, η low cost εταιρεία πάυει πλέον να δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες των ελληνικών τραπεζών.

Έτσι οι αγορές των εισιτηρίων από εδώ και στο εξής θα γίνονται μόνο με μετρητά στα αεροδρόμιο απ΄ όπου πραγματοποιεί πτήσεις η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία.

Παράγοντες των αεροπορικών εταιρειών εκτιμούν πως η αλλαγή στην πολιτικής της Ryanair θα επιφέρει βραχυπρόθεσμα μεγάλη πτώση στην αύξηση της αεροπορικής κίνησης της εταιρείας που υπολογίζει πως το 2015 θα διακινήσει συνολικά πάνω από 4.000.000 επιβάτες από και προς στην Ελλάδα.


Διαβάστε την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας:

«H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης επιβεβαίωσε σήμερα, (30 Ιουνίου) πως οι ‘Έλληνες πολίτες θα μπορούνε να αγοράζουνε εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.
Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές». 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *