επικαιρότητα

Ξανά τον Ράιχενμπαχ και την Task Force θέλουν στην Αθήνα οι θεσμοί!«Δεν εμπιστεύονται την ελληνική Διοίκηση για την εφαρμογή των...

μεταρρυθμίσεων που θα συμφωνηθούν» σύμφωνα με πληροφορίες που φέρει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida από Κοινοτικές πηγές.

Μάλιστα επισημαίνουν ότι αυτή είναι στην πραγματικότητα η μεγάλη ανησυχία των Ευρωπαίων, πέρα από τις ενστάσεις και τις διαφοροποιήσεις έναντι των κυβερνητικών χειρισμών.

Σύμφωνα με την iefimerida, οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να στήσουν ένα Μηχανισμό τύπου Task Force, ο οποίος δεν θα έχει, όμως, συμβουλευτικό ρόλο όπως η Ομάδα του Χ. Ράιχενμπαχ, αλλά αποφασιστικές αρμοδιότητες.

«Δεν θέλουν να φανεί ότι η Ελλάδα καθίσταται προτεκτοράτο αλλά από την άλλη θέλουν να εξασφαλίσουν τη χρηστή υλοποίηση όσων συμφωνηθούν»,Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά