ροή ειδήσεων

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Κρήτη: Νεκρός μετά από καυγά 18χρονος Βρετανός τουρίστας !!!



Ένας προικισμένος αθλητής από κορυφαίο δημόσιο σχολείο της Βρετανίας… πέθανε μετά από μια επίθεση έξω από ένα μπαρ στα Μάλια της Κρήτης.



Ο 18χρονος Αρτσι Λόιντ, μαθητής του Χάροου, μπλέχτηκε σε μεθυσμένο καυγά στα Μάλια, και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, όπως επιβεβαίωσε η Ελληνική αστυνομία.



Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του τις πρώτες πρωινές ώρες, και οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό λίγες ώρες μετά.


Ο Λόιντ ο οποίος έγινε 18 τον περασμένο μήνα, ταξίδεψε στην Κρήτη νωρίτερα αυτό το μήνα για διακοπές με φίλους για να γιορτάσει την αποφοίτηση του από το 36.000 λιρών το χρόνο σχολείο του, όπου έπαιζε κρίκετ και ποδόσφαιρο στην ομάδα του.


Για το περιστατικό συνελήφθη ο 22χρονος Σεμπάστιαν Τραμπουκάτι από το Σάσεξ, με κατηγορίες για «βαριά αμέλεια που οδήγησε σε ανθρωποκτονία» ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.


Τα Μάλια είναι διαβόητη πόλη για τη νυχτερινή της ζωή, με χιλιάδες Βρετανούς να συρρέουν στο θέρετρο για φτηνό αλκοόλ και ολονύχτιο πάρτι κάθε καλοκαίρι. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *