ροή ειδήσεων

ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΩ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ



Το περιστατικό που σας αναφέρω έχει καταγραφεί και στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας...

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα 6/8/2015 ένα νεαρό ζευγαράκι και συγκεκριμένα ένας Έλληνας ξενοδοχοϋπάλληλος και μια τουρίστρια φίλη του συνομιλούσαν σε ένα παγκάκι στο τελείωμα της barstreet προς το Χαμάμ.


Κάποια στιγμή τους πλησιάζουν 5 μετανάστες με άγριες διαθέσεις. Οι δύο επιτέθηκαν στον άνδρα τον οποίο προσπάθησαν να απομακρύνουν και οι τρεις στην γυναίκα την οποία τραβούσαν προς το μέρος τους. Ο άνδρας άρχισε να αμύνεται και να παίζει ξύλο μαζί τους και η γυναίκα ευτυχώς πρόλαβε και έτρεξε προς τα μπαράκια όπου και άκουσαν τις φωνές της ένα ζευγάρι γάλλων επισκεπτών οι οποίοι έντρομοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.



Τελικά βλέποντας ότι άρχισαν να γίνονται αντιληπτοί οι μετανάστες απομακρύνθηκαν. Δημιουργήθηκε αναστάτωση, έφτασε η σεκιούριτι από τα μπαράκια όπως και επαγγελματίες της περιοχής. Το ζευγαράκι πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το συμβάν. Στο χώρο έφτασε στην συνέχεια και η αστυνομία η οποία μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.


Η κατάσταση δυστυχώς αρχίζει να ξεφεύγει. Κάντε κάτι.


Ευχαριστώ


Ένας αναγνώστης.
http://www.aegeanews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/15 12:28

    3500 χρόνια τα ίδια...: Eισβολείς ανθρωποθυσιάζοντες Μυκηναίοι (ίδια κράνη με τα ασσυριακά) αλλάζοντας συνέχεια τα ονόματά τους για να ξεχνιούνται οι κανιβαλικές παραδόσεις τους, έφεραν τους πολέμους στην Ελλάδα και τη λοιπή Ευρώπη, και τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ξαδέρφια Μινύες-Μυκηναίοι/Αχαιοί-Μινώταυροι (κατά ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ Ετεοκρητών, Δωριέων, Αιολέων, Ιώνων)-Μυρμιδόνες-Τρώες (-Ρωμαίοι-Γερμανοί*) κοκ, δικαίως τα αποδοκίμαζαν οι δημοκρατικοί στις τραγωδίες, για τη ΜΑΝΙΑ=μήνιν τους για δουλεμπόριο-ανθρωποθυσίες κλπ...
    O Πέλοπας, γιος του Τάνταλου ή του Πακτωλού ή του Ξάνθου και της Κλυτίας, Φρυγικής ή Λυδικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα και κέρδισε το βασίλειο της Πίσας από το βασιλιά Οινόμαο.
    Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον έκοψε κομματάκια και τον σερβίρισε στους θεούς βάζοντας την παντογνωσία τους σε δοκιμή. Οι θεοί αντιλαμβανόμενοι την απάτη δεν δοκίμασαν το φαγητό αυτό.
    Ο Πέλοπας κέρδισε τους αγώνες στην Πίσα με άδικο τρόπο, αφού είχε βάλει τον Μυρτίλο,τον ηνίοχο του βασιλιά Οινόμαου να βγάλει τη σφήνα από το άρμα του για να χάσει επίτηδες με αντάλλαγμα το μισό βασίλειο. Κατόπιν, όμως δεν έδωσε στον Μυρτίλο το μισό βασίλειο και τον πέταξε από ένα γκρεμό στη θάλασσα. Σύμφωνα με μία εκδοχή, το Μυρτώο Πέλαγος ονομάστηκε έτσι από τον Μυρτίλο. Πριν πεθάνει ο Μυρτίλος πρόλαβε να τον καταραστεί, αυτόν και τους απογόνους του. Εξαιτίας του πολλές κατάρες βρήκαν το λαό του και ιδίως τα δύο παιδιά του Ατρέα και Θυέστη.
    Από τους Μινύες-Μίνωες Μυκηναίους εισβολείς που τυράννησαν ΚΑΙ τους αυτόχθονες Ετεοκρήτες:
    Σε ένα πλαίσιο (LM IB) στις ανασκαφές ακριβώς σε μια πλευρά του βασιλικού δρόμου, σε μικρή απόσταση βορειοδυτικά του μικρού παλατιού της Κνωσσού βρέθηκαν 327 κόκαλα παιδιών σε μια καμένη κατάθεση, στο υπόγειο ενός κτηρίου που ονομάστηκε ως «το βόρειο σπίτι». Αρχικά στα παιδιά αυτά αποδόθηκε ηλικία μεταξύ οκτώ και ένδεκα χρονών παιδιών και πρόσφατα μεταξύ δέκα και δεκαπέντε ετών, και σε ποσοστό μεταξύ 21% και 35% αυτών των κόκαλων, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τεμάχια κρανίων καθώς επίσης και άλλα κόκαλα, και που βρέθηκαν όλα υπό μορφή ενός ασαφή σωρού, βρέθηκαν λεπτά σημάδια μαχαιριών, ακριβώς συγκρίσιμα με τα σημάδια σφαγής σε ζωικά κόκαλα, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης του κρέατος. Ο κανιβαλισμός φαίνεται σαφώς υποδειγμένος. Το περιεχόμενο του πιθαριού, δείχνει ότι μερικές μερίδες των νέων παιδιών μαγειρεύτηκαν μαζί με ποικίλες άλλες εδώδιμες ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/15 13:08

    Εμείς τους ετοιμάζουμε και πανεπιστήμια !
    http://www.dimokratianews.gr/content/51241/dorean-paideia-se-lathraioys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *