ροή ειδήσεων

Ευαισθητοποιήθηκε ο δήμος Ρόδου για τις στάσεις λεωφορείων – Κι άλλες φωτογραφίες από τα ‘κοσμήματα’ που βλέπουν οι τουρίστες!


Ευαισθητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής Ρόδου αναφορικά....
με την ανάδειξη αναδόχου ιδιώτη επενδυτή που θα αναλάβει τις στάσεις λεωφορείων σε όλο το νησί και κυρίως στις περισσότερο αστικές περιοχές και μέσα στην πόλη, όπου η εμφάνισή τους και η λειτουργία τους είναι πλέον απαράδεκτη και απολύτως μη λειτουργική -χωρίς στέγαστρα, χωρίς θέσεις για τους επιβάτες που


Ευαισθητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής Ρόδου αναφορικά με την ανάδειξη αναδόχου ιδιώτη επενδυτή που θα αναλάβει τις στάσεις λεωφορείων σε όλο το νησί και κυρίως στις περισσότερο αστικές περιοχές και μέσα στην πόλη, όπου η εμφάνισή τους και η λειτουργία τους είναι πλέον απαράδεκτη και απολύτως μη λειτουργική -χωρίς στέγαστρα, χωρίς θέσεις για τους επιβάτες που περιμένουν, με σπασμένα σίδερα κ.λπ.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το AEGEANTODAY.GR, από 1/1/2013 η εκμετάλλευση των στάσεων λεωφορείων έχει μεταφερθεί στον Δήμο Ρόδου. Τον περασμένο χρόνο διενεργήθηκε διαγωνισμός ο οποίος βγήκε άγονος με συνέπεια να μην υπάρχει... ανάδοχος εταιρεία μέχρι σήμερα!!!

Ο προηγούμενος ιδιώτης μάλιστα, κηρύχθηκε έκπτωτος ενώ ο Δήμος Ρόδου έχει καταθέσει και αγωγή εις βάρος του για ενοίκια τα οποία όφειλε και δεν έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παράγοντες του γραφείου ακίνητης περιουσίας, του γραφείου προγραμματισμού και του προέδρου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ ώστε να βρεθεί λύση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες με στόχο να προκηρυχθεί άμεσα ο απαραίτητος διαγωνισμός προκειμένου να βρεθεί νέος ανάδοχος που θα αναλάβει να κάνει παρεμβάσεις στις στάσεις λεωφορείων του νησιού.

Η εικόνα πάντως που παρουσιάζουν οι στάσεις λεωφορείων παραμένει κυριολεκτικά... τραγική και φυσικά δεν τιμάει καθόλου το νησί της Ρόδου ούτε μέσα στην πόλη, ούτε στις κοινότητες.

Σήμερα παραθέτουμε νέες φωτογραφίες από τις στάσεις έξω από την πόλη της Ρόδου που είναι σε ακόμη πιο χειρότερη κατάσταση!

Αληθινά... 'κοσμήματα' δηλαδή που θυμίζουν περισσότερο παράγκες παρά στάσεις λεωφορείων ενός νησιού με τόσο μεγάλη τουριστική κίνηση το καλοκαίρι, και φυσικά, την ώρα που η Ρόδος θέλει να διεκδικήσει την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης...

Πέγκυ Ντόκου

Η αποθέωση: Επί της Αλεξάνδρου Διάκου, η στάση που κανείς δεν ξέρει την λειτουργία της…
Τουλάχιστον υπάρχει χώρος για διαφημίσεις…
Ευτυχώς η τουρίστρια δεν ασχολήθηκε με την κάμερα

Αν ψάχνετε χώρο για συνθήματα, υπάρχουν οι στάσεις λεωφορείων!
Στην Κρεμαστή
Στον Θεολόγο – Τα δρομολόγια δεν φαίνονται φυσικά…
Χωρίς λόγια
Τουλάχιστον εμπεριέχονται τρυφερά μηνύματα
Εγκατάλειψη μέσα στον καυτό ήλιο
Δίπλα από την στάση υπάρχει χωράφι ακαλλιέργητο

aegeantoday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/15 20:44

    Σιγά παιδιά, όχι τόση ευαισθησία γιατί θα πάθετε τίποτα!!!!! Τόσα χρόνια κανένας ανίκανος δεν ευαισθητοποιήθηκε για τις παράνομες πινακίδες και οι στάσεις σας πείραξαν????? Εσείς εκεί στον "ευαίσθητο" δήμο, τί γίνεται αλήθεια με τις ανταποδοτικές επενδύσεις της Καζίνο ΑΕ????? Υπάρχει κανένας εισαγγελέας να επιληφθεί της υπόθεσης ή είναι και αυτοί στο κόλπο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *