επικαιρότητα

Ρόδος: Δεύτερη διάρρηξη στην ίδια οικία – Η αστυνομία θα πάει τη ΔευτέραΔιάρρηξη σημειώθηκε σήμερα νωρίτερα το απόγευμα σε οικία επί της οδού.... Θ. Σοφούλη στη Ρόδο. Άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο γκαράζ και στο υπόγειο κατοικίας αφαιρώντας διάφορα πράγματα, ενώ προσπάθησαν ανεπιτυχώς ευτυχώς, να εισέλθουν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας. Οι ιδιοκτήτες εκείνη την ώρα απουσίαζαν .

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη διάρρηξη μέσα σε δυο εβδομάδες που σημειώνεται στο ίδιο σπίτι σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Rodosreport . Η πρώτη ήταν στις 12 Αυγούστου, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο σπίτι από παράθυρο που έσπασαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά και έναν φορητό υπολογιστή.

Η ασφάλεια ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να πάει σήμερα στο σπίτι, λόγω έλλειψης προσωπικού και θα επιληφθεί του θέματος τη Δευτέρα, δυο μέρες μετά το συμβάν. Επισημαίνεται ότι και στην πρώτη διάρρηξη η σήμανση δεν κατάφερε να πάει την ίδια ημέρα, αλλά την επομένη , καθώς υπήρχε ένα περιπολικό.

Οι αστυνομικοί της περιοχής μας πέραν από τη μεγάλη ευθύνη που έχουν να προστατεύσουν τους κατοίκους του νησιού, έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη διαχείριση και την ταυτοποίηση εκατοντάδων παράτυπων μεταναστών που καταφθάνουν στη Ρόδο. Λόγω έλλειψης προσωπικού και πολλών αρμοδιοτήτων, δεν επαρκούν για να καλύψουν τα περιστατικά που σημειώνονται στο νησί, παρά τις προσπάθειες που κάνουν.

Η ανεπάρκεια της πολιτείας σε θέματα μείζονος σημασίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με τα νησιά μας να υποβαθμίζονται καθημερινά με υποστελεχωμένες υπηρεσίες και αγανακτισμένους πολίτες. Οι καταστάσεις συνήθως έχουν πάρει άσχημη και δυσάρεστη τροπή, όταν τελικά υπάρξει ουσιαστική επέμβαση.

Οι τοπικοί άρχοντες πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το κεντρικό κράτος και να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται τα νησιά μας και οι πολίτες.

Η αστυνόμευση στα νησιά δεν επαρκεί, χρειάζεται άμεσα ενίσχυση , η εγκληματικότητα αυξάνεται και οι πολίτες νιώθουν μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/15, 1:58 π.μ.

    Πρέπει επιτέλους, να μπορούμε να "ξαπλώνουμε" μόνιμα τον κάθε καριόλη που μπαίνει μέσα στα σπίτια μας στα πλαίσια της αυτοάμυνας. Μπήκες???? μπαμ και κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: γιατί δεν αναλαμβάνει τα ηνία του νοσοκομείου
κάποιος που έχει ζήσει τα προβλήματα από μέσα;;;

ΣΣ: κάποιοι κερδίζουν απο τα προβλήματα!

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης