επικαιρότητα

Πρόβλημα καθαριότητας στα Βλυχά


Αναγνώστης:
Στην περιοχή Βλυχά λειτουργεί το ξενοδοχείο... Yota beach, πριν από το 1980, και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα σκουπίδια .Εδώ και δυο μέρες έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τον οδηγό του απορριμματοφόρου. Επειδή κάποιος τουρίστας πάρκαρε το αυτοκίνητο στον αύλιο χώρο του ξενοδοχείου και ο οδηγός ζορίστηκε να γυρίσει το φορτηγό θεώρησε καλό να μας πάρει τον καδό των σκουπιδιών . Σήμερα ενώ βρήκαμε τον κάδο και τον επαναφέραμε στην θεση του ο κύριος αυτός δεν ήρθε μέσα να αδειάσει τον κάδο, που είναι γεμάτος σκουπίδια. Αυτός ο κάδος είναι για ένα εστιατόριο και για ένα ξενοδοχείο. Πάντα είχαμε δυο κάδους τώρα έχουμε ένα μόνο. και πληρώνουμε δημοτικά τέλη δυο επιχειρήσεις .
Αφού ο δήμος τόσα χρόνια δεν έχει ξοδέψει ούτε ένα € στην περιοχή των Βλυχών ας φροντίσει να λύσει το θέμα των σκουπιδιών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά