επικαιρότητα

Κως: Οι ξενοδόχοι συμπαραστέκονται στον αστυνομικό που χαστούκισε μετανάστη«Μεμονωμένο περιστατικό το οποίο συνέβη υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας»...

Τη συμπαράστασή της στον αστυνομικό που χαστούκισε μετανάστη στην Κω, και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω κάνοντας λόγο για «μεμονωμένο περιστατικό το οποίο συνέβη υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.»

Με επιστολή της στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, η Ένωση δηλώνει ότι «η καθυστέρηση διεκπεραίωσης της ταυτοποίησής τους με την απαιτούμενη διαδικασία είναι κάτι που ασφαλώς δημιουργεί εκνευρισμό, αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα αλλά και η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους».

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, κ. Ιωάννη Πανούση

Κοιν.:
Αργηγείο Ελληνικής Αστυνομίας- Γραφείο Αρχηγού
Αστυνομική Διεύθυνση ΚΩ
ΜΜΕ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όλοι τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι αστυνομικοί στην Κω, και ειδικά του τμήματος αλλοδαπών, καθώς μόλις 9 άτομα καλούνται να αντιμετωπίσουν και να εξυπηρετήσουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το τμήμα ασταμάτητα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθυστέρηση διεκπεραίωσης της ταυτοποίησής τους με την απαιτούμενη διαδικασία είναι κάτι που ασφαλώς δημιουργεί εκνευρισμό, αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα αλλά και η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αρχιφύλακα Μάμμη Βασίλειο που ετέθη σε διαθεσιμότητα, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως μεμονωμένο το οποίο συνέβη υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη δυναμική παρέμβαση σε μια γενικότερη προσπάθεια ελάφρυνσης του νησιού της Κω από τους πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες που έχουν «εγκλωβιστεί» εδώ.

Συνεχίζουμε βέβαια να εκφράζουμε την ανησυχία μας όταν καθημερινά οι αφίξεις μεταναστών είναι εκατοντάδες και προσμένουμε, μεταξύ άλλων και σε μια μονιμότερη ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της Κω.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω»Πηγή: http://www.skai.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παραπονο. ο παραποταμιος δρομος της Κρεμαστης εχει τα μαυρα του τα χαλια . λιγο πισσα δεν υπαρχει να βαλετε στις λακουβες ?

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά