Ένα οικονομικό προϊόν που υπάρχει σε κάθε σπίτι προλαμβάνει...
τις αντιαισθητικές κηλίδες που σχηματίζονται στα δόντια, παρέχοντας μάλιστα καλύτερα αποτελέσματα από οδοντόκρεμες ή εξίσου καλά αποτελέσματα με ειδικές λευκαντικές ουσίες.
Είναι γνωστό πως το τσάι «λεκιάζει» τα δόντια και στο πλαίσιο μιας νέας καναδικής μελέτης που δημοσιεύεται στη Διεθνή Επιθεώρηση Στοματικής Υγιεινής, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω προϊόν μπορεί να εξουδετερώσει αυτήν την αρνητική επίδραση.
Το τσάι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα παγκοσμίως, όμως η επεξεργασία του πριν φτάσει στα χέρια των καταναλωτών το καθιστά βλαβερό για το χαμόγελό μας. Όπως εξηγεί η βασική συντάκτης της μελέτης, Δρ Ava Chow, το τσάι περιέχει ταννίνες, σύνθετες υδατοδιαλυτές ουσίες που του προσδίδουν τη χαρακτηριστική πικρή τους γεύση. Οι ταννίνες έχουν σκούρο χρώμα και συμβάλλουν στο σχηματισμό κηλίδων στα δόντια.
Η Δρ Chow διαπίστωσε πως μια ουσία που ονομάζεται καζεΐνη και η οποία αποτελεί τη βασική πρωτεΐνη του γάλακτος, ενώνεται με τις ταννίνες του τσαγιού και προλαμβάνει τους ενοχλητικούς «λεκέδες». Μάλιστα, η δράση του γάλακτος φάνηκε να είναι πιο ισχυρή από αυτή της λευκαντικής οδοντόκρεμας ή εξίσου ικανοποιητική με αυτή διαφόρων εξειδικευμένων λευκαντικών προϊόντων.
Ακολουθήστε λοιπόν το παράδειγμα των Βρετανών και προσθέστε απλόχερα γάλα στο επόμενο φλιτζάνι τσάι που θα απολαύσετε!
Πηγή: onmed.gr
Παράπονα Ρόδου
τις αντιαισθητικές κηλίδες που σχηματίζονται στα δόντια, παρέχοντας μάλιστα καλύτερα αποτελέσματα από οδοντόκρεμες ή εξίσου καλά αποτελέσματα με ειδικές λευκαντικές ουσίες.
Είναι γνωστό πως το τσάι «λεκιάζει» τα δόντια και στο πλαίσιο μιας νέας καναδικής μελέτης που δημοσιεύεται στη Διεθνή Επιθεώρηση Στοματικής Υγιεινής, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω προϊόν μπορεί να εξουδετερώσει αυτήν την αρνητική επίδραση.
Το τσάι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα παγκοσμίως, όμως η επεξεργασία του πριν φτάσει στα χέρια των καταναλωτών το καθιστά βλαβερό για το χαμόγελό μας. Όπως εξηγεί η βασική συντάκτης της μελέτης, Δρ Ava Chow, το τσάι περιέχει ταννίνες, σύνθετες υδατοδιαλυτές ουσίες που του προσδίδουν τη χαρακτηριστική πικρή τους γεύση. Οι ταννίνες έχουν σκούρο χρώμα και συμβάλλουν στο σχηματισμό κηλίδων στα δόντια.
Η Δρ Chow διαπίστωσε πως μια ουσία που ονομάζεται καζεΐνη και η οποία αποτελεί τη βασική πρωτεΐνη του γάλακτος, ενώνεται με τις ταννίνες του τσαγιού και προλαμβάνει τους ενοχλητικούς «λεκέδες». Μάλιστα, η δράση του γάλακτος φάνηκε να είναι πιο ισχυρή από αυτή της λευκαντικής οδοντόκρεμας ή εξίσου ικανοποιητική με αυτή διαφόρων εξειδικευμένων λευκαντικών προϊόντων.
Ακολουθήστε λοιπόν το παράδειγμα των Βρετανών και προσθέστε απλόχερα γάλα στο επόμενο φλιτζάνι τσάι που θα απολαύσετε!
Πηγή: onmed.gr
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.