ροή ειδήσεων

«Αγάπη μου, συρρίκνωσα το ελληνικό καλοκαίρι!»



Την ωραία φρασούλα του τίτλου θα μπορούσε να την πει με υπερηφάνεια...

ο Ομπάμα στην Μισέλ, ο Πούτιν στην γκόμενα του, η Μέρκελ στον…στην…, ο ΓΑΠ στη σύζυγό του, ο Αντωνάκης στη δικιά του και ο Αλέξης στην Περιστέρα του

Όλοι μαζί είναι σύμφωνοι και συνένοχοι στο γεγονός ότι το ελληνικό καλοκαίρι που είχε διάρκεια 5-6 μήνες, μετά βίας έφτασε φέτος τον ενάμιση μήνα.

Με το που ανέλαβε ο ΓΑΠ χάσαμε τον Μάη μήνα. Ο Σαμάρας πάτησε και λίγο Ιούνιο κι έκοψε από τον Οκτώβρη τσαλακώνοντας και λίγο Σεπτέμβρη. Ο Τσίπρας, ήρθε ως σίφουνας και θα αποχωρήσει ως το απόλυτο ακραίο καιρικό φαινόμενο περιορίζοντας το καλοκαίρι στον Ιούλιο με λίγες μέρες από τον Αύγουστο. Μιλάω πάντα ως κάτοικος Μαγνησίας, όπου συνήθως έχουμε τον μέσο όρο των θερμοκρασιών της Ελλάδας.

Κι ενώ τα καιρικά παπαγαλάκια κάνουν λόγο για το πιο θερμό καλοκαίρι προετοιμάζοντας το έδαφος για τις αποφάσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω των συναντήσεων του ΟΗΕ όπου θα παραβρίσκεται και ο Πάπας για να ευλογήσει τα γένια τους, η Ελλάδα πέρασε το πιο σύντομο καλοκαίρι ever!

Και τα μερομήνια κάνουν λόγο για βαρύ χειμώνα.

Αυγουστιάτικους ψεκασμούς μετά (χα)άρπας δεν είχαμε δει ποτέ άλλοτε, παρά μόνο τώρα με την υποτιθέμενη αριστερά και τον υποτιθέμενο υπουργό άμυνας κατά των χημικών αεροψεκασμών, Πάνο Καμμένο – όνομα και πράμα πλέον. «Ο υπουργός άμυνας κατά των χημικών αεροψεκασμών»: το πιο σύντομο ανέκδοτο και για να ξαναδείς Βουλή φίλα καμιά αλλουνού μασονική ποδιά για να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο της. Μόνος σου δεν μπαίνεις.

Η φωτογραφία και το παρακάτω βίντεο είναι από τις 20 Αυγούστου και μετά χάλασε ο καιρός.





Αλλά επειδή αυτών τα χαΐρια τα είδαμε, από δω και πέρα και μέχρι τις εκλογές, θα ασχοληθούμε με τα νέα φιντάνια -όποια είναι αυτά- αριστερά και δεξιά (λέμε τώρα… ή μάλλον λένε τώρα) τους νέους μας σωτήρες που φυτρώνουν πια στην Ελλάδα σαν τα μανιτάρια! Ε, βέβαια… με τόση βροχή μανιτάρια μόνο θα φυτρώνουν γιατί άλλες καλλιέργειες το βλέπω δύσκολο να αντέχουν στην τόση χειραγώγηση καιρού.

Μανιτάρια, αλλά δηλητηριώδη. Που δεν απαντούν όταν τους ρωτάς. Αλλά ο κόσμος δεν έχει πια όρεξη να φάει ούτε άλλα μανιτάρια, ούτε άλλο κουτόχορτο. Οπότε σας το λέω από τώρα για να μην ξανάχουμε τα ίδια:
Πολιτικός ή κόμμα που δεν απαντάει στις ερωτήσεις σας για Χημικούς Αεροψεκασμούς, HAARΡ και Ατζέντα 21 ΔΕΝ πρέπει να έχει τσάμπα την ψήφο σας!

Μετά μην πείτε «μας πρόδωσαν» πάλι, γιατί κάτι τέτοιο δεν παίζει. Ο ψηφοφόρος δεν κάνει καλά τη δουλειά του και όχι ο πολιτικός. Ο ψηφοφόρος πρέπει να απαιτεί και όχι να περιμένει να του τα λύσουν οι άλλοι τα προβλήματα. Αν βαριέσαι, ή ντρέπεσαι, ή φοβάσαι να ρωτήσεις, μην κλαίγεσαι μετά γιατί σε ψέκασαν, γιατί σε κορόιδεψαν. Πάρ’ το απόφαση, η ευθύνη είναι όλη δική σου.

Μωρό μου! Αχ κοίτα πως έκανα το καλοκαιράκι της Ελλαδίτσας! Ουπς! Το κόντυνα! Που να δεις τι έχω κάνει και στον εγκέφαλο τους με τα μικροκύματα μου!

Η Ελλάδα… το πείραμα… Ή θα το αφήσεις να σε πετύχει ή θα το σταματήσεις. Διάλεξε!




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *