επικαιρότητα

Σοκαριστικό βίντεο: Άνοιξε το . . . πεζοδρόμιο και τους κατάπιε!Ιδού τι μπορεί να συμβεί μια συνηθισμένη μέρα καθώς βαδίζεις σε ένα... made in China πεζοδρόμιο. Στα καλά καθούμενα και χωρίς καμία προειδοποιητική ένδειξη στην επιφάνειά του, το πεζοδρόμιο υποχωρεί.
Παρασέρνοντας μαζί του τέσσερις ανυποψίαστους περαστικούς, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό. Ενώ μία ακόμα γυναίκα η οποία τελικά έχασε και αυτή την ισορροπία της, κατάφερε να κρατηθεί από έναν σωλήνα ύδρευσης και να μείνει κρεμασμένη στο κενό.
Όσοι περπατούσαν δίπλα τους και κατάφεραν να γλιτώσουν από του χάρου τα δόντια, αφού συνήλθαν από το πρώτο σοκ, έσπευσαν να βοηθήσουν όσους είχε καταπιεί η τεράστια τρύπα.
Όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές της περιοχής Heiliongjang όπου έγινε το περιστατικό, οι τέσσερις περαστικοί, γλίτωσαν με ελαφρείς τραυματισμούς και εκδορές. Και είχαν προφανώς όλη την τύχη με το μέρος τους, καθώς η τρύπα που άνοιξε είχε βάθος πάνω από 2 μέτρα και έκταση πάνω από 10 τετραγωνικά μέτρα.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά