ροή ειδήσεων

Γιώργος Γιαννιάς - Ελευθερία Παντελιδάκη: Σήμερα παντρεύονται στη Ρόδο! Όλες οι λεπτομέρειες



Έφθασε η μεγάλη στιγμή για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη,... Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια σχέσης ανεβαίνει σήμερα το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας στη Ρόδο (τη γενέτειρα του γνωστού τραγουδιστή.

Ένα 24ώρο πριν το μυστήριο και ενώ βρισκόταν ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του καλού της η νύφη Ελευθερία Παντελιδάκη μίλησε στο TLIFE για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες...



“Όι ετοιμασίες πηγαίνουν πολύ καλά και είναι όλα σχεδόν έτοιμα. Δεν έχω αγχωθεί ακόμη για το γάμο, ίσως λίγο πριν το μυστήριο. Είμαι πολύ χαρούμενη όμως που ήρθαν εδώ κοντά μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς και έχω συγκινηθεί πολύ”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή.

Όσο για τον Γιώργο Γιαννιά; Και εκείνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την συγκίνησή του, όταν το βράδυ της Παρασκευής πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το “Αν είσαι ένα αστέρι” κρατώντας στην αγκαλιά του την καλή του!

Αναφορικά με τις ετοιμασίες του γάμου; Το μυστήριο θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Rodos Palace και θα ακολουθήσει μεγάλη δεξίωση στον ίδιο χώρο. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Τζένη Τζιβεριώτη και ο Χρήστος Μενιδιάτης, που είναι καλοί φίλοι και τον δυο.

Ο γαμπρός θα φορέσει κουστούμι του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, ενώ το νυφικό της Ελευθερίας είναι από την Antonis Polentas Boutique. Τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου. Ενώ, το styling του ζευγαριού επιμελήθηκε το δίδυμο Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας.



Το bachelor party της Ελευθερίας έγινε πριν λίγες μέρες στο Frangelico (δες εδώ φωτογραφίες), ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η πρόταση γάμου που έγινε τον Ιούνη στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Γιαννιάς (δες video)!

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

tlife

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *