επικαιρότητα

Tην άλλη φορά θα τους πετάξουν τα αμάξια στην θάλασσα!Για την ώρα…. δείτε τι έκανε το λιμενικό στην Σύρο!!Έκπληκτοι οδηγοί αυτοκινήτων είδαν σήμερα το πρωί τα αυτοκίνητά τους εγκλωβισμένα... στην παραλία, μετά την τοποθέτηση κολονακιών μπροστά από αυτά.

Η ενέργεια αυτή του Λιμενικού Ταμείου προφανώς, ήταν αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης των οδηγών αυτοκινήτων, οι οποίοι στάθμευαν τα οχήματά τους σε


χώρο αποκλειστικά και μόνο για στάθμευση δικύκλων και επειδή όπου δεν εισακούγεται ο λόγος και η προειδοποίηση, ακόμα και με κλήσεις της λιμενικής αστυνομίας, πίπτει ράβδος, υιοθετήθηκε αυτό το μέτρο, έστω και με τις προσωρινά δυσμενείς επιπτώσεις για τους οδηγούς.


Μέχρι το απόγευμα είχαν απεγκλωβιστεί τα περισσότερα αυτοκίνητα, ενώ κάποια, οι οδηγοί των οποίων είχαν βρει χώρο στάθμευσης 24ωρης βάσης, παρέμεναν εγκλωβισμένα στον χώρο, αφού δεν είχαν ενδιαφερθεί να τα απομακρύνουν.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά