ροή ειδήσεων

Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης που είχε εξαφανιστεί από το Νοσοκομείο Παίδων


Αίσιο τέλος στην υπόθεση του αγνοούμενου 11χρονου Διονύση, καθώς λίγο...
μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9) βρέθηκε από άνδρες της Αστυνομίας, σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο.


Το παιδί είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 30 Αυγούστου από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους.

Με το που έγινε αντιληπτή η απουσία του δημοσιεύτηκε ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την οποία καλούσε οποιονδήποτε πολίτη γνώριζε κάτι για τον 11χρονο, να βοηθήσει στην ανεύρεσή.

Τελικά, σήμερα Πέμπτη (3/9) αστυνομικοί εντόπισαν τον Διονύση Τ. στη θεία του στον καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο Αττικής και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικοί, που τον είχαν εντοπίσει, επικοινώνησαν με τη θεία του, η οποία και συμφώνησε να τους τον παραδώσει σήμερα. Η θεία του ανήλικου ήθελε το παιδί να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά του, που έχουν την επιμέλειά του, αφού δεν έχει πατέρα, ενώ η μητέρα του κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα, για υπόθεση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια των ημερών που αναζητούνταν ο μικρός Διονύσης, έγινε γνωστή και η οικογενειακή τραγωδία που κρύβει η ζωή του.

Πριν από μερικές εβδομάδες, διέφυγε της προσοχής των κηδεμόνων του και ανέβηκε σε ένα αγροτικό για να παίξει. Πάνω στο παιχνίδι, όμως, το χειρόφρενο λύθηκε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναπτύξει ταχύτητα. Σε μία ανεξέλεγκτη πορεία το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα παιδάκι, μόλις 14 μηνών.

Ο ανήλικος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ο παππούς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ωστόσο, η Πρόνοια σύντομα διαπίστωσε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του ανηλίκου, ο οποίος με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» και στη συνέχεια στο «Αγία Σοφία».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *