επικαιρότητα

ΘΛΙΨΗ !!! ΣΟΚ: ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ 22ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ !!!Ένα αγόρι πανέμορφο τόσο εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά... που προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Αυτοκτόνησε. Κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο του πατέρα του στην Κηφισιά.


Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο Βασίλης Β. έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της δευτέρας στις 14 Αυγούστου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Nassos Blog.Μέχρι σήμερα η αυτοκτονία του κρατιόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ο πατέρας του στέλεχος μεγάλης εταιρείας συγκλονισμένος από το νέο έπαθε σοκ. Τρείς μέρες μετά έγινε η κηδεία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Οι φίλοι και οι κολλητοί του Βασίλη δεν μπορούν μέχρι και σήμερα να το πιστέψουν.


Η μητέρα του μέχρι και σήμερα ανανεώνει το προφίλ του στο Facebook με εικόνες του παιδιού της. Θεωρεί πως έτσι κρατάει τη μνήμη του παιδιού της ζωντανή. Όπως και να χει το παιδί έφυγε παίρνοντας μαζί του το μυστικό της αυτοκτονίας. Ένα παιδί κλειστό πολύ συνεσταλμένο και ευγενικό. Ένα ιδιαίτερο παιδί, με τεράστιες προοπτικές έφυγε διότι δεν άντεχε την κοινωνία στην οποία ζούσε. Άλλο ένα παιδί που έφυγε.


ΠΗΓΗ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: άλλος έβαλε τα led... αλλος πανηγυρίζει την μείωση δημοτικών τελών!

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης