ροή ειδήσεων

Και 4ος νεκρός στην πυρκαγιά στο Δαφνί



Εικόνες τριτοκοσμικές, εικόνες που σίγουρα δεν συμβαδίζουν με αυτές, μίας έστω... και από συνήθεια αποκαλούμενης ευρωπαϊκής χώρας...

Είναι οι εικόνες που καταγράφονται καθημερινά στα εναπομείναντα ψυχιατρεία της χώρας, με ανθρώπους πλήρως εγκαταλελειμμένος και δεμένους σε κρεβάτια όπως κάποτε στην Λέρο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει προσωπικό, δεν υπάρχει μέριμνα, δεν υπάρχει χρήμα, βούληση ή και στοιχειώδης σοβαρότητα από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται θάνατοι στα ψυχιατρεία εξαιτίας αυτής της ανυπαρξίας, στην οποία έρχεται πάντα να προστεθεί στο τέλος μια φαιδρή εντολή για διενέργεια ΕΔΕ.

Στον θλιβερό απολογισμό των τριών νεκρών και τριών τραυματιών, ήρθε να προστεθεί και τέταρτος νεκρός που είναι ένας εκ των τραυματιών που υπέκειψε των τραυμάτων του τα ξημερώματα στο Αττικό Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο υπεύθυνος πρόκλησης της φονικής πυρκαγιάς, από τις φλόγες της οποίας δεν προκύπτει να πέθανε κανείς, αλλά μάλλον από τις αναθυμιάσεις, αφού οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους, την έχασαν όχι τόσο γιατί ένας σχιζοφρενής λύθηκε και έβαλε φωτιά στο δωματιό του, αλλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι έμειναν δεμένοι στα κρεβάτια τους μέχρι το τέλος…

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, δράστης να είναι ένας 42χρονος σχιζοφρενής, που τον Μάιο είχε σκοτώσει έναν 64χρονο τρόφιμο, καρφώνοντάς του ένα κουτάλι στο μέτωπο! Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας διαψεύδει ότι είχε σχέση ο συγκεκριμένος άνθρωπος με το τελευταίο περιστατικό, άτομο που φωτογράφισε όμως σε ανακοίνωσή του και ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Πρόσθετα ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Δημόπουλος διέταξε τη διενέργεια κετεπείγουσας ΕΔΕ και την συγκρότηση Επιτροπής υπό το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, με στόχο την άμεση βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *