επικαιρότητα

Διάσημος αιγυπτιολόγος λέει: Η Μεγάλη Πυραμίδα περιέχει κάτι που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο!!Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου...
Ala Shaheen είπε σε συνέδριο οτι... μπορεί να είναι αλήθεια η θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την παλαιότερη από τις 3 πυραμίδες ,την Πυραμίδα της Γκίζας.

Όταν ρωτήθηκε απο τον Marek Novak, ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία ως προς το εάν η πυραμίδα μπορεί ακόμα να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO, ο Δρ Shaheen, αόριστα απάντησε: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που Δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Οι εκπρόσωποι στο συνέδριο για την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτεκτονική έμειναν συγκλονισμένοι, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω για τους εξωγήινους. Η αρχαία αιγυπτιακή γραφή είναι γεμάτη με όντα από τον ουρανό, το άνοιγμα του ουρανού και φωτεινά φώτα που έρχονται κάτω για να τους διδάξουν την τεχνολογία και να τους δώσουν την σοφία. Πολλές εικόνες και τα σύμβολα μοιάζουν με UFO και εξωγήινους.

ΠΙΘΑΝΩΣ εξωγήινοι έχτισαν την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Αρχαίοι Αιγυπτιακοί θρύλοι μιλούν για Tep Zepi, ή "πρώτη φορά".επίσης περιγραφές οπως
«θεοί του ουρανού» που ήρθαν σε επαφή με το έδαφος και σήκωσαν τη γη της λάσπης και του νερού. Πετούσαν μέσω του αέρα σε "βάρκες" και έφεραν τους νόμους και τη σοφία στον άνθρωπο μέσα από μια βασιλική γραμμή Φαραώ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης