ροή ειδήσεων

Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Η παρουσιάστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της... και εδώ στο Queen.gr σκεφτήκαμε να κάνουμε μία αναδρομή στη χρονιά αυτή που πέρασε. Όπως όλοι μας, έτσι και η Κωνσταντίνα είχε τις καλές και τις κακές της στιγμές. Οι αναταραχές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ήταν πολλές και τώρα αναμένουμε την έναρξη της νέα της τηλεοπτικής εκπομπής.

Τον Οκτώβρη, λοιπόν, η Κωνσταντίνα ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», ενώ απέναντί της είχε την πρώην συμπαρουσιάστριά της, την Κατερίνα Καραβάτου. Τα μηχανάκια της AGB δεν έδειξαν τα νούμερα που εκείνη περίμενε, αλλά και πάλι το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη της. Μία ακόμη τρικλοποδιά στην πορεία της εκπομπής της ήταν και οι αποχωρήσεις αρκετών συνεργατών της. Η μία έσκαγε πίσω από την άλλη σα... βόμβες.

Την αρχή έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ από την πόρτα της εξόδου πέρασαν αργότερα η Άντζελα Βεργή, ο Δημήτρης Παυλιδάκης και ο Ευτύχης Γρυφάκης. Τα δημοσιεύματα ήθελαν ακόμη περισσότερους ανθρώπους να δοκιμάζονται πίσω από τις κάμερες όπως ο Άρης Λιαπάτης, ο Νίκος Παρτσώλης και τέλος ο Βαγγέλης Περρής.















Όσον αφορά όμως τα προσωπικά της,οι φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ναι είναι και πάλι ελεύθερη. Το καλοκαίρι έκανε μία μικρή περιοδεία στα ελληνικά νησιά, χωρίς όμως να αντιληφθούμε κάποια αντρική παρουσία στο πλευρό της. Είχαν ειπωθεί πολλά για την τελευταία της σχέση, αλλά μάλλον όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Επισκέφτηκε, όπως πάντα το νησί της, τη Ρόδο, ενώ από το πρόγραμμά της δεν απουσίαζε ούτε η Μύκονος, ούτε η Θεσσαλονίκη, μα ούτε και η Σαντορίνη.Α ναι, την Πάτμο ξεχάσαμε. Πέρασε πολύ ωραία παρέα με καλούς φίλους, αλλά και την οικογένειά της.















Θαυμάσαμε το καλλίγραμμο κορμί της και καταλάβαμε πως οι κόποι του περσινού χειμώνα έπιασαν τόπο. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχε ποστάρει στο instagram τις fitness στιγμές της και τα likes «έπεφταν βροχή».







Πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και νοσηλεύτηκε για μερικά 24ωρα. Είναι πλέον μία χαρά και όπως είδαμε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις κολλητές της. Η παρουσιάστρια ήταν πανευτυχής και φαίνεται να είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική «μάχη».




Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou🐚🐠🐬 (@konstantinaspyropoulou) στις


Πηγή: http://www.queen.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Χ0ΑΑ0Χ0ΑΑΧ0 ΒΡΕ ΟΥΣΤ !! ΚΑΚΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *