ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Λιακουνάκος - Για τις μίζες στα εξοπλιστικά


Το ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος, μέσω Twitter!...

Συνελήφθη για την υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων ο γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος...



Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από την αρμόδια ειδική ανακρίτρια διαφθοράς Βασιλική Μπράτη, καθώς από την ανακριτική διαδικασία προέκυψαν νέα στοιχεία για διακίνηση μαύρου χρήματος.

Η έρευνα σε βάρος του κ. Λιακουνάκου αφορά την προμήθεια ειδικών αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης, η οποία είχε συναφθεί με την εταιρεία Ericson. Ο Θωμάς Λιακουνάκος και πρώην στελέχη των ενόπλων δυνάμεων είχαν διωχθεί ποινικά μετά από έρευνες της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την προμήθεια του εν λόγω εξοπλιστικού προγράμματος.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος ήταν εκπρόσωπος της εταιρείας AXON, η οποία μεσολάβησε μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας Ericsson για την επίμαχη σύμβαση. Το ένταλμα εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Θ. Λιακουνάκο στις 10 το βράδυ, στο σπίτι του στη Φιλοθέη.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Βραδινές ώρες συνελήφθη στο Παλαιό Ψυχικό από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος της Δ.Α.Α. 67χρονος επιχειρηματίας με ένταλμα σύλληψης ανακριτού, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, δωροδοκία υπαλλήλων και άλλα αδικήματα».

Με ένα μάλλον «διθυραμβικό» τιτίβισμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, σχολίασε την σύλληψη του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου.

«Επειδή ρωτούσε η κόρη του συνηγόρου κατηγορουμένου για τα εξοπλιστικά προχθές στη Βουλή ενημερώστε την οτι ο πρώτος μόλις συνελήφθη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Π. Καμμένος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *