ροή ειδήσεων

Συνελήφθη γνωστός αθλητής για εμπόριο κοκαΐνης


Συνελήφθη 38χρονος μπεϊζμπολίστας μεγάλης ομάδα.... Ηταν αποδέκτης 27 κιλών κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν με κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική στον Ασπρόπυργο.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται γνωστός 38χρονος μπεϊζμπολίστας, παίκτης μεγάλης ομάδας, ως τελικός αποδέκτης ποσότητας 27 κιλών κοκαΐνης που μεταφέρθηκε με κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική στον Ασπρόπυργο.

Το κοντέινερ βρισκόταν υπό την παρακολούθηση της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών (DEA), η οποία είχε εσωτερική πληροφόρηση για το φορτίο του.

Εκτός του 38χρονου αθλητή, που -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με μοντέλα και ηθοποιούς, συνελήφθησαν και άλλα 2 ή 3 άτομα, υπήκοοι Γουιάνας. Η μεταφορά φαίνεται να ήταν «δοκιμαστική» για τις επόμενες που θα ακολουθούσαν. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας επρόκειτο για μια «πρόβα» του μισού τόνου κοκαΐνης που επρόκειτο να είναι το επόμενο φορτίο.
Ηθελε να γίνει ο «κύριος παίκτης της παραλίας»

Ο 38χρονος, όπως αναφέρουν αξιωματικοί, ήθελε να... πρωταγωνιστήσει στη διακίνηση της κοκαΐνης σε κοσμικούς κύκλους των Νοτίων Προαστίων καθώς διατηρούσε επαφές εκτός από καλλιτέχνες και με εφοπλιστικούς και επιχειρηματικούς κύκλους. Ηθελε να γίνει ο «κύριος παίκτης της παραλίας» λένε οι αξιωματικοί. «Από καθαρή τύχη», αναφέρουν αστυνομικοί, δεν συνελήφθησαν κι άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στο εσωτερικό μεγάλων σιδερένιων σωλήνων. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό να φθάσει τις επόμενες μέρες νέο κοντέινερ που μπορεί να μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης στη χώρα μας.

thetoc

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *