ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο Γερμανός παιδόφιλος που πιάστηκε στην Κρήτη



Σε βάρος του 49χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας... Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε 49χρονο Γερμανό ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου,


Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel και της Helgha.







Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τη χρήση διαδικτύου, τελεσθείσα κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

«Εμένα αυτό μου αρέσει να κάνω» είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον συλλάβουν παρότι είχε πηδήξει και καταφύγει σε μπαλκόνια διπλανής πολυκατοικίας μαζί με τον επίμαχο υπολογιστή και το αηδιαστικό υλικό, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος είχε κλέψει τους κωδικούς ασύρματου δικτύου από μία γειτόνισσα που έμενε σε διπλανή πολυκατοικία και από αυτή τη διαδικτυακή σύνδεση προέβαινε στη λήψη και τον διαμοιρασμό του υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο εντοπισμός της ύποπτης σύνδεσης έγινε στο πλαίσιο παγκόσμιας διαδικτυακής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Pacifier», και αντιστοιχούσε σε αλλοδαπή κάτοικο των Χανιών. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι δεν είναι εκείνη που είχε λάβει τα επίμαχα αρχεία.

Από την εξέλιξη της έρευνας αναζήτησαν τον «παλιό γνώριμο», ο οποίος είχε διαφύγει… τρία μπαλκόνια μακρύτερα και εντοπίστηκε κρυμμένος σε κοινόχρηστο χώρο διπλανής πολυκατοικίας. Λίγο νωρίτερα είχε κρύψει στην ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και εξωτερικό σκληρό δίσκο, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν 650 γιγαμπάϊτ σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας (εικόνες και βίντεο). Τα ψηφιακά μέσα στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση και παράλληλα, ταυτοποίηση τυχόν υλικού κακοποίησης ανηλίκων από περιοχή της Κρήτης.

Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου αλλοδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: cretalive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *