ροή ειδήσεων

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Αναγνώστης:
…είναι κατά τον Πλάτωνα και τον Επίκουρο «κολοσσιαίο»....

Τι να πει κανείς και τι να θαυμάσει σε αυτή την χώρα των «θαυμάτων» βλέποντας τα πολιτικά σποτ και συνθήματα των διαφόρων κομμάτων. Αυτόν που κάποτε του φώναζαν «Προδότη αλήτη Σαμαρά» τον κάναμε μετά πρωθυπουργό, αυτόν που διέφθειρε την κοινωνία και τον δημόσιο χώρο με το κόμμα του, του κάναμε ανδριάντες, σε αυτούς που φωνάζαμε πριν λίγο «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή», αυτούς που γιαουρτώναμε, φτύναμε, κράζαμε και φασκελώναμε και τους υποχρεώναμε να μην ξεμυτίσουν από το σπίτι τους, σήμερα τους αποθεώνουμε στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Περίεργος λαός αυτοί οι Έλληνες …….. πρέπει να μας ψεκάζουν ή να μας ταΐζουν κάτι ….. δεν εξηγείται διαφορετικά. Μοναδική παγκοσμίως πρωτοτυπία να επιμένουμε πεισματικά να εκλέγουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν («μην περιμένεις να σε σώσει αυτός που σε κατέστρεψε» είπε ο Αριστοφάνης)

Τώρα θα μου πεις, και ποιόν θα εκλέξω αφού όλοι ίδιοι είναι!!! Μεταξύ σοβαρού και αστείου θα σου έλεγα να ψηφίσεις το κόμμα στο οποίο πρόεδρος είναι ο Ομπάμα, αντιπρόεδρος η Μέρκελ και υπουργός οικονομικών ο Σοϊμπλε, αφού από αυτούς παίρνουν εντολές και νόμους προς ψήφιση στο κ(υ)νοβούλιο με ιμεϊλ και φαξ και αυτοί κινούν τα νήματα στις διεφθαρμένες και πουλημένες μαριονέτες πολιτικούς και απατεώνες κατά τον Πάγκαλο. Φυσικά υπάρχουν πάντα και οι «πατριώτες» που θα ψήφιζαν τους φασίστες νεοναζί!!!! Δεν πειράζει, άσε τα παιδιά να παίζουν λίγο με νεροπίστολα για να ξεδίνουν, δεν είναι κακό!!! Όπως και να έχει το πράγμα, όποιον και αν ψηφίσετε, το ίδιο θα είναι. Ο Τσίπρας από «ενοχλητικός αριστερός» έγινε «πολύτιμος συνεργάτης» στο τέλος με λίγη πλύση εγκεφάλου και λίγη «εκπαίδευση» εκεί στις Βρυξέλλες και κάτι άλλο που οι περισσότεροι δεν ξέρουμε ακόμα.

………… και συμπληρώνει ο Επίκουρος …….. «τόση βλακεία δεν μπορούμε να την παλέψουμε» ……… δεν είχαν και άδικο, κάτι ήξεραν αυτοί τόσα χρόνια πριν!!

Ο.Δ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *