ροή ειδήσεων

Η είδηση για την Τζένιφερ Άνιστον, που δεν θέλουμε να πιστέψουμε!



Τι συνέβη μετά τον γάμο της με τον Τζάστιν Θερού στις 5 Αυγούστου...

Κι εκεί που όλοι σχολίαζαν τα παραπανίσια κιλά της Τζένιφερ Άνιστον μετά το ταξίδι του μέλιτος και χαρήκαμε μήπως η ομογενής ηθοποιός εκτός από τα χαρμόσυνα του γάμου μάς ετοιμάζει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, ήρθε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Life & Style και μας άφησε άναυδους.

Μετά από 21 μέρες η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού χωρίζουν. Εάν η είδηση αυτή, την οποία αναπαρήγαγαν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο, τότε πράγματι είναι λυπηρό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Αυγούστου σε άκρα μυστικότητα και χωρίς να υπάρξουν διαρροές, ενώ πέρασε το μήνα του μέλιτος στα νησιά Μπόρα- Μπόρα.

Τα δημοσιεύματα θέλουν η Aniston να εκμυστηρεύεται σε δικούς της ανθρώπους ότι ο γάμος αυτός ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και ότι δεν έπρεπε να τον έχει κάνει. Θέλουν επίσης και ο Θερού να δηλώνει ότι νιώθει καλύτερα και πιο ευτυχισμένος μακριά της παρά… μαζί της.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι κι ένα διαφημιστικό κόλπο, αφού εκ των πραγμάτων οι δύο σταρ θα έπρεπε να χωρίσουν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς η 46χρονη ηθοποιός έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο «Mother’s Day» (Ημέρα της Μητέρας), στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλια Ρόμπερτς και την Κέιτ Χάντσον και η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Ταυτόχρονα ο 44χρονος Theroux έπρεπε να φύγει για το Τέξας για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO, The Leftovers.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα, θα το μάθουμε σύντομα.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *