ροή ειδήσεων

Για αυτόν τον λόγο κοιμόμαστε πιο άνετα στα ξενοδοχεία



Μετά απο έρευνα, δόθηκε η απάντηση...

Το ερώτημα είναι σίγουρα ενδιαφέρον. Η Huffington Post ζήτησε από τους αναγνώστες της να μιλήσουν για την εμπειρία του ύπνου στα ξενοδοχεία. Και όλοι ανέφεραν το εξής, μεταξύ άλλων- Τα κρεβάτια στα ξενοδοχεία έχουν λευκά σεντόνια.

Το λευκό αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας, και θα αισθανθείτε πιο ωραία σε ένα λευκό κρεβάτι.

"Οπτικά, η ιδέα του λευκού κρεβάτι είναι σημαντική», δήλωσε ο Erin Hoover, αντιπρόεδρος στα ξενοδοχεία Westin και Sheraton. "Ένα λευκό κρεβάτι υποδηλώνει την πολυτέλεια και έναν υπέροχο ύπνο".

Όταν το διάσημο ξενοδοχείο Westin λάνσαρε τα λευκά καλύμματα δεν ήταν κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο. Τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούσαν μέχρι τότε χρώμα, καφέ, μπεζ, μπλε και άλλα χρώματα στα καλύμματα τα οποία ήταν εύκολο να φαίνονται καθαρά. Αλλά οι σχεδιαστές των Westin ήταν πεπεισμένοι ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να προχωρήσουμε.

"Το λευκό κρεβάτι δημιούργησε μια εντύπωση πως κάτι ήταν καινούργιο- οι άνθρωποι σκέφτηκαν πως το δωμάτιο είχε ανακαινιστεί, ακόμα κι αν ήταν μόνο το κρεβάτι που είχε αλλάξει," εξήγησε ο Hoover. "Είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο."

Το Miraval, το Hilton και Park Hyatt διαθέτουν λευκά κρεβάτια. Φαίνεται να είναι μια κίνηση προς την κατεύθυνση του μίνιμαλ και του απλού, ένα ανεπαίσθητο σημάδι ότι τα ξενοδοχεία είναι το κατάλληλο μέρος για να αφήσετε τις ανησυχίες σας και την ακαταστασία του κόσμου πίσω σας.

Βέβαια να τονίσουμε πως μέρος της εμπειρίας είναι και τα σεντόνια υψηλής ποιότητας, καθαρά και απαλά.

Κάντε το και στο σπίτι σας!

E-Radio.gr Daily

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *