ροή ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως φαινόταν το ξενοδοχείο που είχαν κλείσει από το ιντερνετ – Πως ήταν όμως όταν πήγαν εκεί; (photo)



Καμία σχέση με αυτό που έδειχναν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ... 

Ξόδεψαν περισσότερα από 2.000 ευρώ για το μήνα του μέλιτος, οι νεόνυμφοι Άνταμ και Σάρα Μονκ καθώς ήθελαν να γιορτάσουν το γάμο τους στη πλήρη χλιδή, σε ένα υπερπολυτελές καλοκαιρινό θέρετρο στην Αφρική.

Ωστόσο, το ζευγάρι από το Σάφολκ της Αγγλίας έφτασε στο παράκτιο ξενοδοχείο της Γκάμπια για να αντικρίσει βρώμικες κουρτίνες, μια λεκιασμένη τουαλέτα, ένα σπασμένο ντους, χαλασμένες πρίζες και μονά κρεβάτια.

«Εμείς σκοπεύαμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Όπου κι αν πηγαίναμε μέσα στο ξενοδοχείο, μας κυνηγούσε το προσωπικό για να μας μεταφέρει τα πράγματα και μετά απαιτούσε να λάβει χρήματα. Το ρομαντικό ταξίδι που ονειρευόμασταν κατέληξε σε εφιάλτη. Η γυναίκα μου ξέσπασε σε κλάματα μόλις αντίκρισε το δωμάτιο. Ξοδέψαμε 2.000 λίρες για το τίποτα», δηλώνει ο 31χρονος Άνταμ.

Το ζευγάρι δεν ζήτησε άλλο δωμάτιο, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στην Αγγλία. Διέμειναν για μια νύχτα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και αναγκάστηκαν να πάρουν τρεις πτήσεις, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, για να επιστρέψουν στο Σάφολκ.

Τελικά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων από το ξενοδοχείο, καθώς «δεν καταχώρησαν επίσημη καταγγελία (δελτίο παραπόνων) κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στη Γκάμπια».

Έτσι παρουσίαζαν τα δωμάτια του «υπερπολυτελούς» ξενοδοχείου…







Και έτσι τα βρήκε το νεόνυμφο ζευγάρι!


Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/9/15 00:48

    siga to sokaristiko kai staq dika mas etsi einai. ftiaxnoun to kalitero domatio gia fotografisi gia tin diafimisi kai erxonte kai ta vriskoun allios. merikoi vevea to parakanoun opos stin foto afou ksaplosan meta traviksan foto. apokliete na vrikan etsi to domatio. erxonte me psixoula kai kseftiles times kai theloun lagous me petraxilia oi vraxiolakides kai trone kai pinoun tou skasmou kai den kouniounte ap ta ksenodoxeia. osoi doulevoume se ksenodoxeia kseroume ti paizei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *