ροή ειδήσεων

Αναβαθμίζονται και αυξάνονται οι πτήσεις της Ryanair από την Αθήνα



Η Ryanair ανακοίνωσε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας... το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το 2016, με ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς το Βερολίνο, περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη και 13 δρομολόγια σε σύνολο, συντελώντας στην μεταφορά 2.4 εκατομμυρίων επιβατών και στην στήριξη 1.800 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.









Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 στην Αθήνα, θα προσφέρει:

-1 νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( από 1 σε 2 καθημερινές) και προς Σαντορίνη (από 2 σε 3 καθημερινές)
-13 δρομολόγια σε σύνολο
-163 εβδομαδιαίες πτήσεις
-2.4 εκ πελάτες ανά έτος
-1,800 “παράπλευρες θέσεις” εργασίας


«Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουνε ανάμεσα από 13 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουνε περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος “Always Getting Better” κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιάσουμε νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και φοβερές ψηφιακές καινοτομίες όπως το «δέσμευσε τον ναύλο», ανέφερε στην παρουσίασή της η Δήμητρα Απατσίδου, manager πωλήσεων για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα ανάπτυξη και στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2015, με περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη.

Στην Αθήνα, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε:

«H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο, και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη, συντελώντας στην μεταφορά 2.4 εκ πελατών και στην στήριξή 1.800 * παράπλευρων θέσεων εργασίας. Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης αύξηση δρομολογίων στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, συνδράμοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και θέσεων εργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17.99 €, στα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία».

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *