ροή ειδήσεων

Αιτήσεις για 108 τεχνίτες στη ΔΕΗ



ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 8 ΜΗΝΩΝ...


Εκατόν οκτώ εποχικά εργαζόμενοι θα προσληφθούν σε υπηρεσίες της ΔΕΗ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Eως τις 2 Οκτωβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Λινοπεραμάτων Γαζίου, στον αντίστοιχο ΑΗΣ Αθερινόλακκου και στη Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων θα απασχολήσει από δύο Συγκολλητές, Οικοδόμους και Μηχανοτεχνίτες, ενώ από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες Ελαιοχρωματιστή, Ηλεκτροτεχνίτη Αυτοματισμών και Οργάνων και Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών και Υποσταθμών.

Ο ΑΗΣ Αθερινόλακκου προσφέρει δύο θέσεις Φυλάκων Λιμενικής Εγκατάστασης. Oσο για τις τέσσερις θέσεις στη Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας, αφορούν τέσσερις Νοσηλευτές κατηγορίας ΤΕ, εκ των οποίων δύο στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου, και από ένας στο Λιγνιτικό Κέντρο Κοζάνης και τον ΑΗΣ Ρόδου.

Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών
Στο μεταξύ, έως τις 6 Οκτωβρίου έχουν «περιθώριο» να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις τέσσερις θέσεις που προκήρυξε η Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών για τους Αυτόνομους Σταθμούς Παραγωγής Θήρας, Πάρου και Μυκόνου. Στην Πάρο και τη Μύκονο θα προσληφθεί από ένας υπάλληλος Διοικητικού Οικονομικού κατηγορίας ΠΕ, ενώ στη Σαντορίνη προσφέρονται δύο θέσεις - μία για Διοικητικό Οικονομικό υπάλληλο ΠΕ και μία για Μηχανολόγο Μηχανικό κατηγορίας ΤΕ.

Ας σημειωθεί ότι τις προσεχείς ημέρες θα εκδοθούν τρεις ακόμη διαγωνισμοί σε περιφέρειες της Επιχείρησης.

Στο Βόρειο Αιγαίο ζητούνται 24 θέσεις, εκ των οποίων 23 κατηγορίας ΔΕ και μία ΥΕ, στα Δωδεκάνησα 21 θέσεις κατηγορίας ΔΕ, και στις Κυκλάδες 44 θέσεις - 39 για αποφοίτους Λυκείου ή ΙΕΚ, τρεις τεχνολογικής και δύο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *