ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το ΝΕΚΡΟ βρέφος που ξεβράστηκε στην Κω- Το βρήκαν δύο 20χρονοι! - βιντεο



Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στη θάλασσα...
​Συγκλονίζει η είδηση αλλά και η εικόνα του νεκρού βρέφους, που βρέθηκε από δύο 20χρονους στην παραλία Λάμπη της Κω, τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr.





Δύο 20χρονοι είχαν βγει περιπολία με την μητέρα του ενός, η οποία είναι μέλος της ομάδας "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Κως", στην παραλιακή ζώνη όπου αποβιβάζονται κάθε πρωί εκατοντάδες πρόσφυγες για παροχή πρώτων βοηθειών.


Ένας από τους νεαρούς εντόπισε με προβολέα το νεκρό βρέφος να επιπλέει και βούτηξε στην θάλασσα, προκειμένου να το σώσει! Όμως, ο νεαρός έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν νεκρό…
Σημειώνεται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η τραγωδία να αφορά σε ακόμη ένα άτυχο προσφυγόπουλο, που έχασε τη ζωή του, σε μια προσπάθεια αναζήτησης από τους γονείς του, μιας καλύτερης ζωής. Ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ποια είναι η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, η σορός του βρέφους, περίπου 6 μηνών έως 1 έτους, ήταν σε προχωρημένη σήψη. Είχε ύψος περίπου 0,70cm και φορούσε πράσινο παντελόνι, κάλτσες λευκό φορμάκι και γκρι μπλούζα.

Το άψυχο κορμάκι του μεταφέρθηκε σε ψυγεία του Γενικού Νοσοκομείου Κω, ενώ διατάχτηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Στο βίντεο βλέπετε τη μητέρα του 20χρονου που βρήκε το βρέφος, να περιγράφει τον εντοπισμό του.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *