ροή ειδήσεων

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.


Έχουν πλάκα όλοι όσοι προσπαθούν να αναδείξουν τον Τσίπρα σε «κομαντάντε»...


Στο παιχνίδι μπήκε πολύς κόσμος γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι κάτι θέλουν.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι στηρίζοντες την αριστερά Τσίπρα, είναι οι πλέον ευφάνταστοι και η μόνη δικαιολογία που μπορεί να έχουν για αυτά που κάνουν είναι …«η πείνα κάθε μορφής»

Θα σχολιάσουμε ένα δημοσίευμα της Κατερίνας Ακριβοπούλου για να δούμε την«ΥΠΟΚΡΙΠΤΟΥΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»

Ο τίτλος του άρθρου ξεκινάει ως εξής «Ένας ανελέητος πόλεμος σε βάρος της Ελλάδας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, λίγο πριν από την προγραμματισμένη για αύριο, κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ.»

Η αρθογράφος θα μιλήσει για τον Ρομπέν των Δασών Τσίπρα, και άρα για να τον παρουσιάσει σαν σωτήρα θα πρέπει ο Ρομπέν κάτι να σώσει. Άρα οι κακοί ξεκίνησαν ΕΝΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Η Κατερίνα συνεχίζει: Οι δανειστές δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Η γραμμή Σόιμπλε φαίνεται να κερδίζει έδαφος. «Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της Ευρώπης, μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία».

Σε αυτή την παράγραφο η αρθρογράφος δίνει όνομα στους δανειστές και φυσικάτο όνομα θα είναι αυτό που μισείς εσύ που διαβάζεις το άρθρο. Δηλαδή θα είναι «ο Σόιμπλε»

Ο Σόιμπλε λοιπόν που μισείς λέει ότι δεν θα αφήσει τον Ρομπέν Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της Ευρώπης.

Θεωρώντας σε ηλίθιο η κ. Ακριβοπούλου σε πετάει δύο μούφες.

Πρώτον σου λέει ότι η αντοχή του Σόιμπλε θα είναι μέχρι τον Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία. (μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία).

Και δεύτερον σου αφήνει την ελπίδα ότι βάσανά σου θα τελειώσουν μετά τον Νοέμβριο και ο Τσίπρας θα νικήσει.

Δηλαδή μιλάμε για πολύ «το πουλάκι τσίου»

Στο τέλος, αφού αραδιάσει, η αγωνίστρια Κατερίνα, και μερικές ακόμα «μούφες» λέει ότι «Οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών, του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και του ΔΝΤ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.» και ότι, «Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ελληνική κυβέρνηση, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την παρτίδα και να γίνει ο καταλύτης των αλλαγών στην Ευρώπη.

Είναι πολιτική, κοινωνική, οικονομική και ιστορική αναγκαιότητα πρώτου μεγέθους…

Τέλος στη λιτότητα πάση θυσία -με τη σφραγίδα της Ελλάδας».

Εδώ σκάμε στα γέλια.

Οι τοκογλύφοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί γιατί μετά έρχεται ο Ρομπέν Τσίπρας με την κυβέρνηση του.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/15 17:16

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΠΟΣΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΠΟΣΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΣΟΙ ΕΡΕΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΥ ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ,ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ .ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ,,ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ .ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝΕ .ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ .(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/10/15 19:14

    Το "ΘΑ" τι το θες κοπέλα μου???? Ηταν παράδεισος γιατί το έζησα με σταθερή δραχμή, μηδέν εγκληματικότητα, κανείς δεν τολμούσε να μην σου βάλει τα ένσημα ή να σε κακοπληρώσει και να μην σου βάλει και τις υπερωρίες, τώρα θα μου πεις τότε δεν είχαμε ελευθερία ....... γιατί τώρα έχουμε? Αλήθεια τι λέτε για τα κάπιταλ κοντρόλ? και τα άλλα μέτρα που έρχονται περί ρευστού και αναλήψεων μετρητών? Ωραία, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε ελεύθερα, αλλά είχαμε δουλειές, δεν πεινούσαμε, είχαμε σύστημα υγείας και παιδείας, τώρα τα νοσοκομεία διαλύθηκαν, σχολεία δεν έχουν καθηγητές και τα λαμόγια λυμαίνονται στην χώρα!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΛΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, δεν την παραδώσαμε στους δανειστές και ούτε καθόμασταν με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια σταυρωμένα στο άκουσμα του εθνικού ύμνου ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!! Οσο για την λέξη δικτατορία ...... για σκέψου πως το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ, πως ψηφίζουν νόμους χωρίς να σε υπολογίσουν με το έτσι θέλω και δίνουν χάρη στα τσιράκια τους ..... ποιά δικτατορία λοιπόν είναι η καλύτερη? γιατί περί δικτατορίας πρόκειται ακόμα και σήμερα και μάλιστα μέχρι πρότεινος είχαμε "δικομματική δικτατορία" χρυσωμένη με την λέξη "δημοκρατία" από πίσω ........ άλλα σου υπόσχονταν προεκλογικά και τα αντίθετα κάνουν..... φάε λοιπόν δημοκρατία της πείνας και μην μιλάς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/15 19:15

    Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα. Αδόλφος Χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *