ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 22 Οκτώβρη



Η οργάνωση τουσυλλαλητηρίου στις 22 Οκτώβρη, αλλά και η προπαγάνδιση... για τηνπανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης τηςΓραμματείας Ρόδου του ΠΑΜΕ.

Στη συνεδρίαση πήραν επίσης μέρος μέλη της ΠΑΣΕΒΕ, τηςΟΓΕ και του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Η συγκέντρωση στις 22 του μήνα θα γίνει στην πλατεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις 6 το απόγευμα ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Επίσης αποφασίστηκε συγκέντρωση - διαμαρτυρία στην πλατεία Κύπρου, στο κέντρο της πόλης την Παρασκευή 9 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα, για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, στη διάρκεια της οποίας, θα γίνει και εξόρμηση για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου.

Επίσης, καταλήχτηκε να πάρουν αποφάσεις τα ΔΣ που την πλειοψηφία την έχουν οι ταξικές δυνάμεις, αλλά και να γίνει πρόταση, για να παρθεί απόφαση σε αυτά που οι ταξικές δυνάμεις είναι μειοψηφία.

Τέλος, να γίνουν συσκέψεις σε όλους τους κλάδους, σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν συζητήσεις με μαζικές διαδικασίες. Να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη. Τα συλλαλητήρια, να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα, με την προετοιμασία και πρόταση για Πανεργατική-Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *